Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9

Τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ
Επεισόδια 8-9
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  8 ΕΔΩ  9  ΕΔΩ

Επεισόδιο 8

Η Ιωάννα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς η σχέση της με τον Βασίλη πάει από το κακό στο χειρότερο και η συνεργασία της με τον Τζατζιμάκη είναι πολύ δύσκολη, καθώς η συμπεριφορά του είναι σχεδόν προσβλητική. Η Μαριάννα βγάζει ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, έτσι ώστε να υποστηρίξει ο καθένας από την πλευρά του τον Παυλή όσο καλύτερα γίνεται. Ο Παύλος αντιμετωπίζει άλλο ένα πρόβλημα, καθώς η Ρίτσα μοιάζει ξαφνικά να τον αποφεύγει. Ο Βασίλης αποφασίζει να φύγει και ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι θέλει να χωρίσουν. Ο Παύλος επεμβαίνει και απαιτεί από όλους να σοβαρευτούν θυμίζοντάς τους πόση ανάγκη τους έχει ο Παυλής.

Επεισόδιο 9

Ο Παυλής παθαίνει εμμονή με τον σκύλο ενός γείτονα και η Μαριάννα καλείται να τους βοηθήσει να το διαχειριστούν. Η Ιωάννα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Βασίλη, ο οποίος όμως φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του οριστικά. Ο Παύλος ανακοινώνει στην οικογένειά του τη σχέση του με τη Ρίτσα, σοκάροντάς τους όλους. Η Νατάσα συνειδητοποιεί πόσο παράξενος και δύσκολος είναι ο Θοδωρής, γεγονός που τους οδηγεί στον χωρισμό. Η εμμονή του Παυλή με τον σκύλο τον οδηγεί γι ακόμη μια φορά στη στάνη, όπου συναντά το παράξενο αφεντικό του σκύλου, έναν βοσκό που έχει τρομακτική φήμη στο χωριό. Ο Βασίλης θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αλισάβη, τον μεγάλο νεανικό του έρωτα. Η συνάντηση αυτή θα είναι καταλυτική.


Το επόμενο επεισόδιο 10 ΕΔΩ

Δείτε το επεισόδιο 1 ΕΔΩ
Δείτε το επεισόδιο 2 ΕΔΩ
Επεισόδιο 2 περίληψη ΕΔΩ
Επεισόδιο 3 video ΕΔΩ
Επεισόδιο 3 περίληψη ΕΔΩ
Επεισόδιο 4 video ΕΔΩ
Επεισόδιο 4 περίληψη ΕΔΩ
Επεισόδιο 5 video ΕΔΩ
Επεισόδιο 5 περίληψη ΕΔΩ
Επεισόδιο 6 ΕΔΩ και ΕΔΩ
Επεισόδιο 7 ΕΔΩ και ΕΔΩ
 8 ΕΔΩ
ΕΔΩ
10  ΕΔΩ
11 ΕΔΩ και ΕΔΩ
12 ΕΔΩ και ΕΔΩ
13 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Χριστός Ανέστη! Το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάζει τις ψυχές όλων μας και να φέρνει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Χρόνια...