Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor Spoiler 26/3: Ανατροπή! Αυτές είναι οι νέες ομάδες των Μπλε και των Κόκκινων

Survivor All Star spoiler 24/3: Αν το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, τότε η All Star εκδοχή του, έχει πάει… ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να ξεχνάμε τις έως τώρα ομάδες!

Ο Γιώργος Λιανός είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση, με τη… τράπουλα του Αγίου Δομίνικου να ανακατεύεται και ορισμένοι παίκτες να αλλάζουν χρώμα! Ποιοι Μπλε θα γίνουν Κόκκινοι και ποιοι από την παραλία των Διάσημων θα βρεθούν στην παραλία των Μαχητών;

Όπως είχατε διαβάσει στο Survivor spoiler το συγκεκριμένο σενάριο ήταν ανοικτό, με το επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Ηλία Γκότση να παίζει το ρόλο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη η απόφαση για αλλαγή των ομάδων είναι πλέον οριστική και όπως είναι αναμενόμενο, έρχονται τα πάνω-κάτω!

Οι δύο νέες ομάδες:

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ