Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor Spoiler 19/3: Οριστικό! Με αυτό το σκορ κερδίζουν την 1η ασυλία – Αυτή η 1η υποψήφια για αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler 19/3: Μπάχαλο θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον ΣΚΑΪ να μας δίνει ένα τρέιλερ φωτιά για το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τα βάζει με αρκετούς από τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι η λέξη φιλία για αυτούς δεν παίζει μάλλον κανένα ρόλο, δείχνοντας μάλιστα αρκετά ενοχλημένος.

Η Μπλε ομάδα έτσι κι αλλιώς δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να βελτιωθεί η κατάσταση μεταξύ των παικτών.

Survivor All Star spoiler 19/3: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Οι παίκτες των δύο ομάδων παρά τα προβλήματα και τα θέματα που έχουν θα πρέπει να μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη.

Σίγουρα όποια ομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη ασυλία θα έχει και μία καλύτερη ψυχολογία για τη νέα εβδομάδα, που έρχεται γεμάτη δοκιμασίες.

Εμείς σας έχουμε αποκαλύψει με το οριστικό σου survivor spoiler ότι μπλε ομάδα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες που είχε την προηγούμενη εβδομάδα.

Για ακόμα μία φορά ωστόσο, το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι ντέρμπι, με τους Μαχητές τελικός να επικρατούν όπως αναφέραμε με 10-9.

Survivor All Star spoiler 19/3: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας!

Οι Κόκκινοι που για μία εβδομάδα είχαν ξεσυνηθίσει, θα έρθουν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η αποκάλυψη μας έχει ήδη έρθει για το ποιος θα είναι αυτός που θα δοθεί στην κρίση του κοινού και αυτή δεν είναι άλλη από τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Στο συμβούλιο θα γίνουν πολλά, οι ψήφοι «σπάνε» ανάλογα με τα παρεάκια και αυτό φέρνει πολλές διαφωνίες, με την χαμένη να είναι η Νίκολ.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...