Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Survivor Spoiler 19/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor διαρροή 19/3: Χαμός θα γίνει και στο αυριανό (19/3) επεισόδιο του Survivor, με τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να είναι καταιγιστικές και στις δύο ομάδες.

Οι μπλε έχουν καταφέρει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να δείξουν τα δόντια τους και να αφήσουν πίσω το μουδιασμένο ξεκίνημα. Παρά τα όποια προβλήματα, στον στίβο μάχης εμφανίζονται μεταμορφωμένοι.

Survivor διαρροή 19/3: Αυτοί την 1η ασυλία – Με αυτό το σκορ!


Σε ένα αγώνισμα που απαιτεί δύναμη, συγκέντρωση αλλά και αποφασιστικότητα, οι μπλε θα αποδειχθούν πιο δυνατοί όπως σας είχε γράψει και νωρίτερα το Sportime.

Πλέον είναι οριστικό και κλειδωμένο το spoiler, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είναι αυτοί που θα επικρατήσουν, ξεκινώντας την εβδομάδα με νίκη στο αγώνισμα ασυλίας και έπαθλο φαγητού ασφαλώς, που τόσο έχουν ανάγκη.

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να έχασαν 3 ασυλίες, όμως σήμερα θα εμφανιστούν αποφασισμένοι για να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα το καταφέρουν.

Φυσικά, αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο καθώς οι κόκκινοι θα τους βάλουν δύσκολα, με το αυριανό αγώνισμα της 1ης ασυλίας να γίνεται ντέρμπι!

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα 2 ζώδια που θα βιώσουν οικονομική αφθονία το υπόλοιπο 2024

Υπάρχουν δύο ζώδια που θα βιώσουν μεγάλη οικονομική αφθονία σε όλο το υπόλοιπο 2024. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άλλα 10 ζώδια πρέπει να περιμένουν...