Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πέραμα: Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της 6χρονης – Δίωξη και στη μητέρα της για συνέργεια

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά κατά του 43χρονου Ιρακινού που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 6χρονη στο Πέραμα, αλλά και κατά της 28χρονης μητέρας της, που είχε αρχικά καταγγείλει τον Ιρακινό.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για τις άσεμνες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ωστόσο, οι Αρχές βάζουν στο «μικροσκόπιο» και τον ρόλο της μάνας, η οποία φέρεται να είχε συμμετοχή στον βιασμό της κόρης της.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος Ιρακινός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια Πειραιά.

Εκεί, ο Εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύθηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του τακτικού Ανακριτή, ενώπιον του οποίου αναμένεται να οδηγηθεί ο 43χρονος στις 11 το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να απολογηθεί.

Ωστόσο, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος και της μητέρας του θύματος για συνέργεια σε βιασμό ανήλικου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Η μητέρα δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά αναμένεται να κληθεί και να απολογηθεί πιθανότατα τη Δευτέρα.

Κρίσιμα θεωρούνται τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το κορίτσι καθώς και η κατάθεσή του για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο αποθηκάκι του πλυντηρίου αυτοκινήτων στο οποίο έμενε και εργαζόταν ο Ιρακινός.

Αρχικά, η ανήλικη είχε αναφέρει στη μητέρα της πως ο 43χρονος την χάιδευε στα γεννητικά της όργανα πάνω από τα ρούχα, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος προχώρησε και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πλυντηρίου καθώς, όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης, σε αυτό η μάνα φαίνεται να βρίσκεται συνεχώς μαζί με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα από τα πλάνα διακρίνεται ο 43χρονος να φιλάει το παιδί στο πρόσωπο παρουσία της μητέρας του, στη συνέχεια να φιλάει και την 28χρονη, να χαιρετιούνται και να φεύγουν από το πλυντήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ