Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποτροπιασμός από νέα στοιχεία για την υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη – Βρέθηκαν βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αποτρόπαια υπόθεση μαστροπείας με θύμα μια 14χρονη που διαμένει σε δομή στη Νέα Σμύρνη, με την πρώτη κατάθεση της ανήλικης να πραγματοποιείται χθες, Τρίτη (21/3).

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνει το τι ακριβώς συνέβαινε με τα ραντεβού στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά και ποια ήταν η σχέση της 14χρονης με τους συλληφθέντες.

Τι έχουν ισχυριστεί οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν βίντεο στα κινητά τους

Στα κινητά των δύο εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί τουλάχιστον επτά βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη σε άσεμνες πόζες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ.

Στην κατάθεσή τους οι συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ωστόσο, αρνήθηκαν πως πλήρωσαν για να συνευρεθούν μαζί της.

Μάλιστα, υποστήριξαν πως την επίμαχη νύχτα της Κυριακής βρίσκονταν στο ξενοδοχείο με την ανήλικη τέσσερα άτομα.

Τα δύο δεν ήρθαν σε επαφή μαζί της, αλλά τράβαγαν βίντεο, ο τρίτος παρακολουθούσε και ο τέταρτος προέβη σε συνουσία με την 14χρονη. Υποστήριξαν ότι «όλα έγιναν με τη θέληση της κοπέλας χωρίς να την πιέσει κανείς».

Πώς κλείνονταν τα ραντεβού

Όπως και στην υπόθεση εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, τα ραντεβού και στην υπόθεση της 14χρονης φέρεται πως κλείνονταν μέσω social media, καθώς έχουν βρεθεί μηνύματα γραμμένα σε greeklish όπου αναφέρουν το ραντεβού ως «δουλειά».

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλάβει τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη, που είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Οι συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής για να απολογηθούν.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ