Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Τοξότες, είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικούς στόχους

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θετικός και ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η άρνηση και η αδιαλλαξία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις επαγγελματικές και προσωπικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις.

Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα, στα λόγια θα υπάρχει σαφήνεια, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, θα υπάρξει δυνατότητα για σύσφιξη επαφών. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις επαγγελματικές και οικονομικές. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις λεπτομέρειες, οι τελειομανείς καλό θα είναι να αποφύγουν την προσκόλληση και την εσωτερική πίεση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης, οι βλέψεις θα είναι σταθερές και σοβαρές. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο θα απαιτεί συντονισμό, ξεκάθαρους στόχους, συγκέντρωση στις βλέψεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι επιπόλαιες ενέργειες θα δημιουργήσουν προβλήματα, οι επιλογές θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε γεμίζει ένταση δημιουργώντας ιδιαίτερη αναστάτωση και χαλώντας την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενέργειά σου και δεν θα σε βάλουν σε παιχνίδια ελέγχου και συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι έντονες είναι αυτές που τελικά μπορεί να δημιουργήσουν μεταμορφωτικές αλλαγές στην καριέρα σου. Φρόντισε να μην οδηγηθείς σε χειριστικά παιχνίδια που μπορεί να προκαλέσουν συγκρουσιακές συνθήκες γιατί το κλίμα μπορεί να γίνει εύκολα εκρηκτικό οι συνέπειες να είναι άκρως δυσάρεστες.

Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου. Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει αρκεί να δείξεις θέληση και να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει. Ο αδέσμευτος πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αφήνεις πίσω μετά το μεσημέρι την ενασχόληση με τα επαγγελματικά σου και επικεντρώνεσαι στον φιλικό περίγυρο που σου δίνει χαρά. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να αντλήσεις δύναμη μέσα από τους φίλους σου για να επικοινωνήσεις άμεσα δυναμικά σκέψεις και ιδέες που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση των τελευταίων ημερών μένει πίσω και σου δίνεται η ευκαιρία για να δεις τι έχεις αποκομίσει από την όλη προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Πρωτοποριακές ιδέες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και να κινητοποιήσουν και άλλους από το εργασιακό περιβάλλον που φαίνεται να τους επηρεάζεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι έξυπνες προτάσεις σου μπορούν να υιοθετηθούν και να αποτελέσουν είναι η φιλοδοξία στον επαγγελματικό περίγυρο.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου είναι αυτοί που δημιουργούν τις προϋποθέσεις να δουλέψετε σαν ομάδα, κάτι που σας ικανοποιεί ιδιαίτερα και τους δύο. Η εξαιρετική συνεννόηση βοηθάει ακόμα περισσότερο στην επίτευξη τους. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε εκπλήξουν φιλικά πρόσωπα εκδηλώνοντας αυτά που νιώθουν για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η ένταση είναι μεγάλη και ο εκνευρισμός που μπορεί να νιώθεις λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς ψύχραιμα πώς πρέπει να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Καλά θα κάνεις να δείξεις προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές μπορεί να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά. Φρόντισε να διεκδικήσεις οικονομικά αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει γιατί δεν αποκλείεται να πετύχεις τους στόχους σου και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια μείνε μακριά από οριστικές συμπεριφορές που θα είναι τροχοπέδη.

Οι προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να θέλεις να χειριστείς το ταίρι σου και να το κατευθύνεις κατά το δοκούν. Δείξε ψυχραιμία διαφορετικά προετοιμάσου για εντάσεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα μπορείς να αποφορτιστείς από τη νευρικότητα και αυτός οδηγεί μακριά από όλους και όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η θετική ψυχολογία συνεχίζεται και είναι αυτή που σε στηρίζει ακόμα και σε πιθανές δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι εκεί για εσένα για αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις καθώς θα είναι ιδανικό για να περάσεις όμορφα συζητώντας μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το να είσαι αμελής δεν θα σε βοηθήσει στο να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα καθώς τα λάθη είναι πιθανά και μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η επικοινωνία και η διαφήμιση είναι τα αντικείμενα που μπορεί να διαπρέψεις για αυτό εκμεταλλεύσου πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν από το πουθενά και να είναι πολλά υποσχόμενες.

Η προσωπική σου ζωή βιώνει όμορφες στιγμές και αυτό είναι κάτι που σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Το ταίρι σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Ο αδέσμευτος γοητεύεις με το χιούμορ και το κέφι σου και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξεις την προσοχή ανθρώπων που θα εκδηλώσουν τα αισθήματά τους για εσένα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα μπορεί να σε φορτίζει σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργεί άγχος που καλό είναι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Ασχολήσου με θέματα ρουτίνας που μπορείς να λύσεις καθώς είναι αυτό που μπορεί αυτή τη στιγμή να ηρεμήσει την ψυχή σου και να σε βγάλει από εμμονές που φαίνεται ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά είναι πολλές και είναι αυτές που τελικά μπορεί να χαλάνε το κέφι σου. Φρόντισε να βρεις τη δύναμη για να ανταποκριθείς σε ότι χρειάζεται να διεκπεραιώσεις καθώς είναι προτιμότερο να εκτονώσεις την έντασή σου στη δουλειά παρά στο περιβάλλον του εργασιακού χώρου. Αυτό θα είναι κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά τις συναδελφικές σχέσεις.

Το έντονο πάθος μπορεί να δώσει διέξοδο σε ότι αφορά τη σχέση σου και να μείνουν στο περιθώριο επικριτικότητα και άγχος που προκαλούν προβλήματα. Κάνε την καλύτερη επιλογή για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δείχνεις να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις την κούραση της καθημερινότητας η οποία σε αναγκάζει να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και να προσπαθήσεις να καλύψεις πιθανές ανάγκες που έχουν. Φρόντισε να μην σε οδηγούν οι φόβοι σου σε συμπεριφορές και καταστάσεις που τελικά δεν σε ικανοποιούν γιατί αυτό είναι πολύ εύκολο να συμβεί και τελικά να εγκλωβιστείς σε κάτι που σε δυσαρεστεί.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς πιθανές συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό και να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να έχεις και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Το γεγονός ότι δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι και τις ανάγκες των άλλων θα βοηθήσει στο να επικρατήσει η ισορροπία και να μην υπάρξει κανείς που θα είναι δυσαρεστημένος.

Το ταίρι σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας και θα βοηθήσουν στο να λύσετε θέματα που μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις με την γοητεία και την επικοινωνιακή σου δεινότητα εντυπωσιάζοντας νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου.



ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δημιουργεί την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα είναι πιθανό να οδηγήσει σε υπερβολές και συναισθηματικές εξάρσεις που θα έχουν κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σημαντικά σε συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν όμως είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη να επιβληθείς. Τα προβλήματα που θα προκαλέσει θα είναι έντονα και θα απογοητεύσουν τους επίδοξους συνεργάτες του.

Η αμετροέπεια και η ανάγκη ελέγχου του συντρόφου σου δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες στιγμές, προσπάθησε να περιορίσει πιθανές αμφιβολίες που σου δημιουργούν φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, είναι σημαντικό να μην γίνεις επιβλητικός και χειριστικός μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μερα αναδεικνύει ζητήματα στην καθημερινότητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πληγές του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου και να ανακουφιστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργασιακή σου καθημερινότητα φαίνεται να περνά σε επόμενο στάδιο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε αναγκάζουν να τα αντιμετωπίσεις με δυναμισμό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου καθώς φαίνεται να είναι αυτή μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές και άγχος και τελικά σε ένταση με τους συναδέλφους σου.

Είναι σημαντικό ότι η επικοινωνία έχει απογειώσει την σχέση σου και νιώθεις την ανάγκη να εξηγήσει στο ταίρι σου όλα αυτά που σου προκαλεί ωθώντας σε νέο επίπεδο την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα απογειώσει τον πόθο και τον αισθησιασμό σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που σε γεμίζουν χαρά και έχουν διάθεση να ακούσουν τις σκέψεις σου. Το μεσημέρι ενισχύει την αδιαλλαξία και το πείσμα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις από την πλευρά σου που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε στόχους και φιλοδοξίες που αφορούν το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να λειτουργήσει παίρνοντας πρωτοβουλίες που δεν θα του αρέσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, οι ανασφάλειές σου όμως δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις και να χαρείς αυτό το καινούργιο που έρχεται στη ζωή σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου ζητήματα που πιθανά απασχολούν και εγείρουν πληγές του παρελθόντος. Φρόντισε να μην σε καταβάλει η κυκλοθυμία καθώς είναι αυτό που θα οδηγήσει σε εντάσεις και ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ερευνητικές και σπασμωδικές κινήσεις καθώς θέλεις να επιβάλεις την δική σου τάξη πραγμάτων. Αυτό μόνο αντιπαραθέσεις σταθερή γι’ αυτό δείξε με σύνεση αυτό θεωρείς ότι πρέπει να υπάρξει ως συνέχεια στις συνεργασίες σου για να αποφύγεις προστριβές.

Οι διεκδικήσεις που έχεις από την προσωπική σου ζωή είναι πολλές και σου δίνεται η ευκαιρία με αποφασιστικότητα να δείξεις το πάθος που νιώθεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό θα τον πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο γεγονός ότι λάμπεις και γοητεύεις και είναι βέβαιο ότι πολλοί μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το παρελθόν μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σήμερα καθώς φαίνεται να έρχεται με ορμή στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Θέματα αυτοπεποίθησης έρχονται στην επιφάνεια όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ισορροπήσεις αρκεί να δείξεις βούληση να τα καταφέρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες από το παρελθόν έρχονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και απογοήτευση καθώς φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν μείνει άλυτα. Πάρε την πρωτοβουλία να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που προσφέρεις καθώς φαίνεται να έχεις στο πλευρό σου την σημαντική εύνοια για να μπορέσεις να καταφέρεις τον οικονομικό στόχο που θέλεις.

Η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός δημιουργούν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου, με την προϋπόθεση ότι μπορείς να αφήσεις στην άκρη ότι απωθημένα έχεις από παρελθούσες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος καλείσαι να αντιμετωπίσεις την πρόκληση μιας νέας σχέσης που σου γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η κοινωνική σου ζωή είναι καλύτερη από ποτέ καθώς φαίνεται ότι το να συναναστρέφεσαι με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και να τις αντιληφθούν είναι κάτι που σε γεμίζει χαρά. Η θετική ματιά στα πράγματα κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε επαγγελματικές επιδιώξεις είναι δικό σου καθώς καλείσαι να κάνεις τη διαφορά στο σύνολο που κινείσαι και να διεκδικήσεις πράγματα που αφορούν πολλούς. Είναι βέβαιο ότι το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο θα σε βοηθήσει να καταφέρεις την επίτευξη των οποίων στόχων σου.

Κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες μπορούν να αποφασιστούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο την συγκεκριμένη συγκυρία καθώς φαίνεται να συμφωνείς απόλυτα με το ταίρι σου και να μπορείτε να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Ο αδέσμευτος γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον απογειώνουν τη σκέψη και την διάθεσή σου.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ