Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ: Η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ 

Η εξαφάνιση του Αστέρη, κρατά σε αγωνία τις δύο οικογένειες, αλλά και όλο το χωριό. Η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, προσπαθώντας να γλιτώσει τον Αστέρη από την οργή του Παύλου.

Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης κάνει μια αποφασιστική κίνηση, που φέρνει τον Ευθύμη αντιμέτωπο με τον Πάνο. Κι ενώ ο Αντώνης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Παύλο, ο Μαθιός έρχεται να τον αντιμετωπίσει.

Λίγο αργότερα, η Αργυρώ διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο ενώ η Βασιλική ακούει ένα τηλεφώνημα που την αφήνει εμβρόντητη.

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες πιάνονται στα χέρια στο καφενείο. Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδερφό του.

Παράλληλα η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη. Η οικογένεια του Παντελή ενώνεται και πάλι.



Ο Φαρμάκης αποκαλύπτει ξεκάθαρα στο Μανόλη το είδος της συνεργασίας τους, ενώ η Θοδώρα για μια ακόμη φορά προβληματίζεται για τις δουλειές του Λευτέρη και ανησυχεί για το ποιος πραγματικά είναι.

Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να λογικέψουν τον Παύλο, να μην κινηθεί εναντίον Αστέρη για μην ξεκινήσει η βεντέτα. Η Αργυρώ δέχεται τηλεφώνημα από τον Παύλο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ