Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 έως 12/2/2023, από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 6 ως 12 Φεβρουαρίου 2023. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Είναι μια εβδομάδα ήσυχη θα λέγαμε αν και είμαστε ακόμη υπό την σκιά της Πανσελήνου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, και του τετράγωνου που συνέβαλε να φέρει στα σταθερά ζώδια του δεύτερου δεκαήμερου μια παραπάνω πίεση. Την Δευτέρα θα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι ένα εξάγωνο που μας βοηθά να εμπλουτίσουμε την σκέψη μας με περισσότερη φαντασία και συναίσθημα φέρνοντας όμορφες στιγμές στα αισθηματικά μας.

Την Τετάρτη θα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, είναι πάρα πολύ όμορφο γιατί φέρνει ξαφνικά κέρδη ή ξαφνικούς έρωτες και αναπάντεχες εξελίξεις που θα μας φέρουν μπόλικη χαρά και μας προσδίδει γοητεία. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου η σύνοδος του Ερμή και του Πλούτωνα, μας βοηθά να σκεφτούμε πρακτικά και να πάρουμε αποφάσεις για τα οικονομικά μας, ειδικά αν αυτά τα οικονομικά έχουν να κάνουν με τράπεζες ή κάποιες υπηρεσίες ή κάποιο δημόσιο φορέα. Ενώ το Σάββατο ο Ερμής εγκαταλείπει τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο, όπου και αλλάζει αρκετά τις ενέργειες χαρίζοντας μας νέες και καινοτόμες ιδέες.

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ