Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ποιο δρόμο θα διαλέξει ο Νώντας;

Τι θα δούμε στο σημερινό νέο επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης κωμικής σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ στην ΕΡΤ

Ο Παναγής περνάει τη νύχτα στη φυλακή, ενώ η Κατερίνα συνειδητοποιεί πως, με όσα έχουν γίνει, δεν θα καταφέρουν να υιοθετήσουν και βουτάει στην απελπισία.

Η Χρύσα αποφασίζει να κάνει «έξωση» στον Χαραλάμπη και αυτός βάζει πλώρη για Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου. Η Μάρμω μαθαίνει τα νέα για τον αδερφό του Βαγγέλα και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, εκδίκηση θέλει να πάρει κι ο Σίμος όμως, από όποιον ελευθέρωσε την αρκούδα.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας κάνει στενό μαρκάρισμα στη Φιλιώ και καταφέρνει να περάσει χρόνο μαζί της μ’ ένα… ελαφρώς ύπουλο τέχνασμα.

Κι ο παπάς θέλει να περάσει χρόνο με τη Βαλέρια όμως, μόνο που εκείνη του δίνει τελεσίγραφο. Ποιο δρόμο θα διαλέξει ο Νώντας; Του Θεού ή της μαφιόζας;

Τι Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η αρκούδα κόβει βόλτες ελεύθερη στο χωριό, με αποτέλεσμα μια χωριανή που τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της, να πάθει καρδιακό. Κι ενώ η Κατερίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τη σώσει, η κόρη της έρχεται με άγριες διαθέσεις, αποφασισμένη να πέσουνε… μηνύσεις.

Την ίδια ώρα, ο Θύμιος δέχεται τη βοήθεια του Ηλία για να εντυπωσιάσει την Καλλιόπη ως «Μάνθος» και ο Χαραλάμπης, υποψιασμένος, προσπαθεί να καταλάβει τι σκαρώνει.



Στην Αθήνα, ο παπάς είναι αποφασισμένος να βρει τη Βαλέρια, ενώ ο Σώτος, με τη Σύλβια, την Αγγέλα και τον Πετράν είναι αποφασισμένοι να στείλουν φυλακή τον Εγκέφαλο. Θα τα καταφέρουν, άραγε, ή θα τους γυρίσει μπούμερανγκ το σχέδιό τους; Πώς θα αντιδράσουν ο Παναγής και η Κατερίνα όταν ο Κανέλλος τούς ανακοινώσει ότι είναι υποχρεωμένος να τους συλλάβει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...