Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ που βλέπουμε στον Alpha.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35

Στο «Όνειρο», φορώντας ένα φόρεμα της Νίκης, η Μυρτώ προσπαθεί να δείξει πως όλα είναι καλά. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μην φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο. Ο Στέλιος χάνει τον κόσμο από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα που αρχίζει να βγαίνει από το λήθαργο της.

Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι. Η Φωτεινή φεύγει από το σπίτι και κανείς δε ξέρει αν πραγματικά είπε την αλήθεια για τον προορισμό της. ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35 (VIDEO)

Η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη, ενώ ο Χρήστος τα χάνει. Η Μυρτώ, μεταμορφωμένη σε «βασίλισσα της βραδιάς», βυθίζεται στην παράνοια, το «πλήρωμα» του «Ονείρου» με πρωτοστάτη τον Πόντικα προσπαθεί να τη σώσει και τελικά ο Στρατής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Τάσος, κοιτάζοντας τη Μαρία, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφο του. Ο Χρήστος, θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο, τον βάζει στο στόχαστρο… ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

31 ΕΔΩ

32 ΕΔΩ

33 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024 Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στις επικοινωνίες...