Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 5 ως 11/12/2022 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 5 ως 11 Δεκεμβρίου 2022.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 5 ως 11/12/2022

Είναι μια εβδομάδα που χρειάζεται αυτοέλεγχο, χρειάζεται να μαζέψουμε όσο μπορούμε την υπερβολή μας στις αντιδράσεις μας, τόσο στα θετικά γεγονότα όσο και στα αρνητικά. Είναι μια εβδομάδα που βγάζει πλεονασμό σε αισθήματα και μια βιασύνη η οποία μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Επίσης και αυτή την εβδομάδα υπάρχει έντονο το στοιχείο των ψευδών ειδήσεων όμως υπάρχει και κάτι αρκετά θετικό ο καθένας από εμάς και με βάση το τι θεωρεί πολύ σημαντικό για την ζωή του να το διεκπεραιώσει.

Αυτό που θεωρούμε εμείς ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, κάτι που θέλουμε να βρούμε λύση αλλά μέχρι τώρα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα υπάρχει η δράση και η τύχη να καταφέρουμε να επιτύχουμε πολλά. Δευτέρα με Τρίτη υπάρχει μια άκρως επιπολαία διαχείριση σκέψεων σε πρακτικά ζητήματα, από την Τετάρτη και μετά κάπως θα μαζευτούμε και θα έχουμε μια πιο ώριμη σκέψη στο να έχουμε αυτοσυγκράτηση.

Οι πιο σημαντικές όψεις της εβδομάδας είναι:

6 Δεκεμβρίου 2022: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία
7 Δεκεμβρίου 2022: Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω
8 Δεκεμβρίου 2022: Πανσέληνος στους Διδύμους
8 Δεκεμβρίου 2022: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη
9 Δεκεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία
10 Δεκεμβρίου 2022: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53 Επεισόδιο 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα...