Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από τη Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από την Σμάρω Σωτηράκη

Ο μήνας ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου την 1 Δεκέμβρη, και ο μήνας μπαίνει με το δεξί, μας ωφελεί σε συναισθηματικό επίπεδο. Όμως εκεί που χαμογελάμε ταυτόχρονα μας ζητά η Σμάρω μας να έχουμε προσοχή γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορούμε εύκολα να παραπλανηθούμε διότι το ψέμα θα έχει την τιμητική του.

Στις 4 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση αλλά έχουμε ταυτόχρονα την τάση να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και αυτό δεν μας ωφελεί κάπου. Στις 6 Δεκεμβρίου έχουμε το τετράγωνο του Ερμή και του Δία που δημιουργεί αμετροέπεια, θα έχουμε την τάση να εμπλακούμε σε κουτσομπολιό χωρίς λόγο ή μπορούν να μας μπλέξουν και αν δεν είναι του χαρακτήρα μας θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και που το λέμε γιατί μπορεί να βρεθούμε εκτεθειμένοι.

Μια μέρα μετά ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι και αρχές Φεβρουαρίου, θα παραμείνει εκεί ένα μεγάλο διάστημα θα βιώσουμε και την ανάδρομη πορεία του βέβαια. Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και μας τα λέει λίγο επιθετικά. Υπάρχει κίνδυνος εντάσεων και ατυχημάτων. Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και μας βάζει να κάνουμε το πρέπει, ανάγκη μας.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ