Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας από τη Workathlon στην έκθεση «Xenia» στις 27 και 28 Νοεμβρίου

Φέτος, σε συνεργασία με την “XENIA”, τη μεγαλύτερη έκθεση φιλοξενίας, που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expoοι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon στις 27 & 28 Νοεμβρίου φέρνουν σε επαφή χιλιάδες επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού με περισσότερες από 55 κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από Ελλάδα, Κύπρο και όχι μόνο.

Με 60.000 κενές θέσεις εργασίας τη σεζόν που πέρασε, ο κλάδος του τουρισμού και της φιλοξενίας διανύει τη μεγαλύτερη κρίση στελέχωσης των τελευταίων ετών. Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε καλά καταρτισμένους εργαζομένους καθιστούν απαραίτητη τη στρατηγική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Η Workathlon και οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας συνδράμουν καθοριστικά για ακόμα μια χρονιά στην κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών της ξενοδοχίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν εδώ και να κλείσουν “ραντεβού” για να συναντήσουν με φυσική παρουσία τους εκπροσώπους των εταιριών. Παράλληλα, καθ’όλη τη διάρκεια του διημέρου, θα μπορούν να παρακολουθήσουν workshops απο έμπειρους επαγγελματίες του Τουρισμού για την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων τους. Οι εργοδότες, που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να έρθουν σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της Workathlon για να κρατήσουν την θέση τους, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν μια φόρμα ενδιαφέροντος εδώ.

Σχετικά με την παρουσία τους στο Διήμερο Ξενοδοχειακής Ημέρας Καριέρας μίλησε ο Managing Director του ομίλου Mitsis HotelsΣταύρος Μήτσης: “Η δημιουργία μιας ξεχωριστής ομάδας συνεργατών είναι το μεγαλύτερό μας μέλημα. Ως Όμιλος, επενδύουμε κάθε χρόνο στην επίτευξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος που θα μας κατατάξει ως τον εργοδότη επιλογής του Ξενοδοχειακού κλάδου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να λαμβάνουμε μέρος σε Ξενοδοχειακές εκδηλώσεις σαν τις Ημέρες Καριέρας της Workathlon”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...