Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Σε κρίσιμη κατάσταση το 4 μηνών βρέφος που κακοποίησε ο πατέρας του – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Κυπαρισσία: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα 4μηνο βρέφος από τη Μεσσηνία.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/9), όταν οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλλίας στο οποίο διαμένουν, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς το παιδί είχε σπασμούς, από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το βράδυ της Κυριακής.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για Νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε. Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές,

Το πρωί της Τετάρτης (28/9) θα απολογηθεί στον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του βρέφους 4 μηνών, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Ο 20χρονος πατέρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία, καθώς κακοποίησε το μικρό κοριτσάκι, που δίνει μάχη στο «Παίδων» για να κρατηθεί στη ζωή.

Η νεαρή μητέρα του βρέφους, η οποία επίσης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί κι εκείνη στη δικαιοσύνη την Τετάρτη, καθώς κατηγορούνται από κοινού για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομική της Ασφάλειας Καλαμάτας στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν ένα όπλο, σφαίρες και μικροποσότητα χασίς.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου πατέρα, ο 20χρονος δεν γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει το κλάμα του παιδιού και πως είναι σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», σημειώνοντας πως η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού παραμένει στο πλευρό του.

Το βρέφος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με τους γιατρούς να μην μπορούν να γνωρίζουν ακόμα αν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Κυπαρισσία: Τα τελευταία νέα της υγείας του βρέφους

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...