Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Οι προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο 2022 για όλα τα ζώδια, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Ο Ιούλιος προβλέπεται μήνας που θα ανεβάσει την ένταση καθώς από τις αρχές του Άρης περνάει στον Ταύρο, σε θέση παραδοσιακής αδυναμίας. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να μας προκαλούν υλικά και συναισθηματικά ζητήματα. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε ότι έχουμε κατακτήσει που κυρίως αφορά οικονομικούς πόρους καθώς προσπαθούμε να περιχαρακώσουμε τα κεκτημένα μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε σπασμωδικές κινήσεις και υπερβολές καθώς με το πείσμα και η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Παράλληλα ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο δίνοντας μας την δυνατότητα να ασχοληθούμε οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας με μεγάλη επιτυχία.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2022, ανά δεκαήμερα ζωδίων
Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 13/7 σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αποφάσεις που θα οδηγήσουν στο κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από εμμονές και παρασκηνιακά παιχνίδια που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις. Οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι με γνώμονα το μέλλον και το κατά πόσο μας ικανοποιεί η επαγγελματική και οικογενειακή μας ζωή. Γεγονός είναι πως οι συνθήκες είναι αρκετά πιεστικές όμως μακροχρόνια θα καταλάβουμε πως οι όποιες επιλογές μας αυτό το χρονικό διάστημα λειτούργησαν ευεργετικά στη ζωή μας.

Στις 18/7 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας την ανάγκη για θαλπωρή και τρυφερότητα σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα μας απασχολήσουν έντονα καθώς μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Στις 19/7 ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με μεγαλοπρέπεια και γαλαντομία συναισθήματα και σκέψεις. Βέβαια οι υπερβολές είναι στο πρόγραμμα καθώς επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με κάθε κόστος.

Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα, στην θέση της κυβέρνησης του, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα. Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μέσα από το φλερτ και το αισθηματικό παιχνίδι βιώνουμε μοναδικές στιγμές. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά μας καθώς νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή μας και διευρύνουν την προσωπικής μας κοσμοθεωρία.

ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο και να σε επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα που σε επηρεάζουν άμεσα. Απαραίτητο είναι να μην προχωρήσεις σε υπερβολές κάθε είδους καθώς η άκρως συντηρητική διαχείριση οικονομικών και συναισθηματικών πόρων μπορεί να ενοχλήσει έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς ή το ταίρι σου. Απέφυγε συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας και βρες την χρυσή τομή στα πράγματα για να προχωρήσει σε οικονομικά σχέδια. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις την τρυφερότητα και την θαλπωρή της οικογένειας και του συντρόφου σου. Μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού θα σε φέρουν πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις σταθερότητα στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή μία νέα καθοριστική γνωριμία που θα απογειώσει την ψυχολογία σου. Το αισθηματικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και σε καθιστά πρωταγωνιστή καθώς μαγνητίζεις τα βλέμματα

2ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στις αρχές του μήνα φροντίζει να σε ενισχύσει με αυτοπεποίθηση και γοητεία. Είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις και να φλερτάρεις με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εισβάλουν στη ζωή σου με έντονο τρόπο, φρόντισε μόνο να μην εμπλακείς σε πολλαπλές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου επέλεξε να χαρίσεις μία κοντινή απόδραση που θα ανανεώσει την διάθεση τόσο τη δική σου όσο και του συντρόφου σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά ο Άρης από τον Ταύρο σε καλεί με επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου απέναντι στην ύλη. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να λειτουργήσεις συντηρητικά και να περιορίσεις σε έξοδα και σπατάλες. Όμως το πιθανότερο είναι να λειτουργήσεις υπερβολικά και να δημιουργηθούν προβλήματα με πρόσωπο από συνομιλίες και αγαπάς. Καλό είναι να είσαι διαλλακτικός ώστε να μην υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

3ο δεκαήμερο
Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις αρχές του μήνα καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονες καταστάσεις που θα επηρεάσουν κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή. Δώσει χώρο και χρόνο στον εαυτό σου αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να λειτουργεί ευνοϊκά προς το ζώδιο σου είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου για να φλερτάρει και να επικοινωνήσει. Πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή σου είναι βέβαιο πώς θα σε βάλουν σε διαδικασία κινητοποίησης, όμως καλό είναι να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις επιλογές σου καθώς είναι εύκολο να παίξει σε πολλά ταμπλό. Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα αγγίζει την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για την δημόσια εικόνα σου. Μείνε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και φρόντισε να προχωρήσεις στο οριστικό κλείσιμο καταστάσεων που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές επιθυμίες σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και κυκλοθυμίας. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και δεν θα διστάσεις να δείξεις αποφασιστικότητα σε κρίσιμες στιγμές. Απαραίτητο είναι βέβαια να περιορίσεις πιθανό παρορμητισμό και επιθετικότητα που θα ενοχλήσει συνεργάτες και σύντροφο λόγω του αυθορμητισμού που σε διακρίνει. Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με τα πρόσωπα που αγαπά. Έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση θα σε φέρουν σε επαφή με νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Κοντινές αποδράσεις και εκδρομές με το σύντροφό σου είναι βέβαιο πως θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και να προχωρήσεις προς το μέλλον. Μετακομίσεις, συγκατοίκηση με το ταίρι σου, η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ευνοούνται σε σημαντικό βαθμό.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μπορείς να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής καθώς επιδιώκεις να ικανοποιήσεις κάθε σου ανάγκη. Σημαντικό είναι να περιορίσεις πιθανά έξοδα και σπατάλες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς και να προχωρήσεις σε αγορές που τελικά δεν είναι απαραίτητες. Αξιοποίησε τις συγκυρίες για να ισορροπήσεις σε οικονομικό επίπεδο αφού είναι βέβαιο πώς μπορείς να πάρεις σημαντικές δημιουργώντας ένα σταθερό πλαίσιο στη ζωή σου. Με τον Άρη από το ζώδιό σου να σε επηρεάζει από τα μέσα του μήνα και μετά νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες και να καλύψεις τις προσωπικές σου επιθυμίες. Όμως δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις παρορμητικά και εγωκεντρικό προχωρώντας σε κινήσεις και αποφάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Μετρίασε την ορμή και την απερισκεψία που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και διοχέτευσε την ενέργειά σου δημιουργικά προχωρώντας σε σχέδια που θα απογειώσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε φορτίζουν ψυχολογικά. Απέφυγε κόντρες και αντιδικίες με πρόσωπα που προκαλούν έντονα συναισθήματα καθώς το πιθανότερο είναι αργότερο να το μετανιώσεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να ισορροπήσεις οικονομικά και να πάρει σημαντικές ανάσες, παράλληλα όμως σε ωθεί να καλύψεις κάθε σου ανάγκη και επιθυμία για αυτό και δεν αποκλείεται να προβείς σε αγορές. Μέτρον άριστον λοιπόν για να μην υπάρξουν σπατάλες και να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα. Η Πανσέληνος του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια και βλέψεις με αποφασιστικό τρόπο. Όμως θα πρέπει να αφήσεις στο περιθώριο πρόσωπα και συμπεριφορές που δεν ανταποκρίνονται σε ότι θέλεις να πετύχεις. Η απομάκρυνσή σου από πρόσωπα του ευρύτερου και κοντινούς του περιβάλλοντος είναι πιθανό να θορυβήσει καθώς φαίνεται πως αλλάζεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Οι κόλακες δεν σου ταιριάζουν και τους απομακρύνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο δεκαήμερο
Ο Άρης περνάει τον Ταύρο αναδεικνύοντας καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν άμεσα και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η κυκλοθυμία εντείνεται καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πληγές και τραύματα που μπορεί να έχουν προκληθεί εδώ και καιρό. Διοχέτευσε την διάθεσή σου σε δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν εις βάρος σου. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που αγαπάς καθόλου δημιουργείς ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον για δύο. Οικονομικές ανάσες και αγορές που θέλεις να πραγματοποιήσει εδώ και καιρό θα σε γεμίσουν ευχαρίστηση. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα είναι μία χρυσή ευκαιρία για να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Μοναδικές ευκαιρίες λειτουργούν ευνοϊκά για την επαγγελματική σου εξέλιξη για αυτό μην διστάσεις να τις αξιοποιήσεις. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βάλουν σε ένα παιχνίδι μυαλού που σε εξιτάρει.

2ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις και να γοητεύσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να κατακτήσεις την προσοχή των άλλων καθώς νιώθεις πως μπορείς να προσφέρεις πολλά σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια σημαντικό είναι να μην εγκλωβίζεσαι πολλές φορές στο εγώ σου δείχνοντας έλλειμμα κατανόησης στις απαιτήσεις των άλλων και κυρίως του συντρόφου σου. Έντονη κοινωνική ζωή θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν καθώς είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις ανάγκες σου. Ο Άρης από τον Ταύρο δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με ηρεμία καθώς μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Κυκλοθυμία και εσωστρέφεια δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και αυτό είναι αρκετό για να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Δημιουργικότητα, εσωτερισμός και φαντασία θα λειτουργήσουν ανακουφίστηκα για την ψυχολογία σου. Καλό επίσης είναι να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να κινούνται εις βάρος σου όμως να φορούν προσωπείο σύμπνοιας και συναδελφικότητας.

3ο δεκαήμερο
Το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον αιγόκερω στην αρχή του μήνα μπορεί να φέρει κόντρες με φιλικά πρόσωπα. Φρόντισε να περιορίσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να οδηγήσουν σε εσφαλμένες διαπιστώσεις και έντονες κόντρες. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να μείνεις στο σπίτι σου καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις ανάγκες σου καθώς σε ενδιαφέρει να είσαι ικανοποιημένος, καλό είναι όμως να δείξεις διάθεση προσφοράς και κατανόησης απέναντι στο ταίρι σου για να υπάρξει ισορροπία στη σχέση. Νέες γνωριμίες είναι βέβαιο πως θα έρθουν στη ζωή σου και θα σε ενθουσιάσουν με τον τρόπο που θα σε προσεγγίσουν. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει τα οικονομικά σου και κυρίως συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Ανασφάλειες και καχυποψία μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σε αποφάσεις που θέλεις να πάρεις, είναι προτιμότερο να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για να αποφύγεις και παγίδες για να προχωρήσεις στις σωστές επιλογές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Ο Άρης περνάει στον Ταύρο και σε βοηθά να ενσωματωθείς σε ομάδες και συλλόγους που το αντικείμενο τους σε εξιτάρει. Είναι σημαντικό να αφεθείς και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να σου δώσουν νέες ιδέες και προτάσεις εμπλουτίζοντας έτσι τη ζωή σου. Παράλληλα μην φοβηθείς να κινηθείς αποφασιστικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς είναι βέβαιο πως θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου φωτίζει την προσωπικότητά σου και λειτουργεί σαν μαγνήτης για πρόσωπα που θέλουν να σε προσεγγίσουν. Νέες επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες θα τονίσουν την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα ανοίγει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι πολύ πιθανό να διαπραγματευτείς καλύτερους οικονομικούς όρους στην επαγγελματική σου. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου για αυτό φρόντισε να λειτουργήσεις με θετική διάθεση και δυναμισμό.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να ενισχύει τον συναισθηματισμό σου έχεις την διάθεση να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον στην προσωπική σου ζωή. Θέλεις να βιώσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου μακριά από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα είναι έντονη. Καταστάσεις του παρελθόντος που θα σε απασχολήσουν, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός σε κάθε επιλογή για να μην υπάρξουν λάθος αποφάσεις λόγω αυταπατών και έντονου συναισθηματισμού. Με τον Άρη από τον Ταύρο σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις την παρέα του φιλικού περιβάλλοντος και να κινηθείς με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο για εσένα από κοινού σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ομαδικά και να νιώσεις πως καταβάλεις την δική σου προσπάθεια μέσα στο σύνολο που σε ενδιαφέρει. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς επαναπροσδιορίζεις την στάση σου και παίρνεις αποφάσεις για ότι θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.

3ο δεκαήμερο
Συγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν στην αρχή του μήνα λόγω του τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις την ένταση στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες και ρήξεις με φιγούρες εξουσίας και συνεργάτες. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Ο συναισθηματισμός απογειώνεται και ο ρομαντισμός δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό για δύο μέσα στη σχέση. Προσοχή σε καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς ευαισθησίες και συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρες σκέψη. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει άμεσα τις σχέσεις σου καθώς πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Αιγόκερω. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως καταπιέζεσαι από πρόσωπα που αγαπάς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και ήρθε η ώρα να αφήσεις το περιθώριο σχέσεις που είναι τοξικές για εσένα. Πιθανές είναι ακόμα οι νέες γνωριμίες που εκτοξεύουν το πάθος και το καρδιοχτύπι στα ύψη καθώς η ένταση είναι μεγάλη και εμφανής.

Μήνας

ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο
Οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο αυξάνονται κατακόρυφα καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο και απαιτεί από εσένα περισσότερη προσπάθεια. Η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη στάση σου είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον και θα σε βοηθήσουν να λάβεις την αναγνώριση και την καταξίωση που αποζητάς. Καλό είναι βέβαια να μην παρασυρθείς από το άγχος και την κούραση και μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν σου ταιριάζουν. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ενισχύει το συναίσθημα και την ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και τρυφερότητας στην προσωπική σου ζωή. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν καθώς επιδιώκουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία και τα μελλοντικά σου σχέδια. Επικεντρώνεσαι ότι θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου και σε ότι σε εξελίσσει στον μέγιστο βαθμό. Νέα πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας είναι βέβαιο πώς θα σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητα και τον δυναμισμό σου.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει άμεσα στην αρχή του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου. Παράλληλα μπορείς να κινηθείς από κοινού μαζί του για να προχωρήσετε στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που επιθυμείτε και οι δύο. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον που ενθουσιάζουν με τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της ζωής. Με τον Άρη από τον Ταύρο να αυξάνει κατακόρυφα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις συγκεντρωμένα και υπεύθυνα σε ότι έχεις αναλάβει. Γεγονός είναι πως θα κουραστείς καθώς απαιτείται σκληρή προσπάθεια όμως το αποτέλεσμα είναι βέβαιο πως θα σε ικανοποιήσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κόντρες και αψιμαχίες που μπορεί να προκληθούν με φιγούρες εξουσίας και ανώτερους λόγω της επιθυμίας να επιβάλεις τις απόψεις και τα θέλω σου. Μετρίασε τον εγωισμό και την απολυτότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις που δεν ευνοούν τις επαγγελματικές σου βλέψεις.

3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου και να διασκεδάσεις μαζί τους αφήνοντας στο περιθώριο κάθε έννοια και προβληματισμό. Θέλεις να φλερτάρεις και επιδιώκεις να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων καθώς σε ιντριγκάρουν οι απόψεις τους. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου είναι σημαντικό να έχεις τον προσωπικό σου χώρο, φρόντισε όμως να μην προκαλέσεις ανασφάλεια στο ταίρι σου λόγω της έντονης ανάγκης για ανεξαρτησία. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Γεγονός είναι πως θα απογοητευτείς από συμπεριφορές προσώπων που κινούνται υπόγεια εις βάρος σου. Όμως θα πρέπει να λειτουργήσεις ψύχραιμα και να αποφύγεις εμμονές και προκαταλήψεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Κύκλοι συνεργασιών και σχέσεων κλείνουν με έντονο τρόπο καθώς είναι γεγονός πως δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε επιλογές που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στον χώρο της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο
Ο Άρης περνάει στον Ταύρο και σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ότι σε ικανοποιεί και σε γεμίζει αισιοδοξία. Σχέδια για ταξίδια ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεσή σου και σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέους τόπους και πολιτισμούς. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα σε συντροφεύσουν σε κάθε στιγμή διασκέδασης αφού επιδιώκουν να περάσουν χρόνο μαζί τους απολαμβάνοντας το κέφι και το μπρίο σου. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από την αμέλεια και την αφέλεια αφήνοντας ξεχνώντας υποχρεώσεις γιατί μπορεί να εκτεθείς. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις παρέες και το φλερτ. Κοινές διακοπές με τους φίλους και στιγμές απόλαυσης θα ανεβάζουν το κέφι σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα αναδεικνύει ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις. Φρόντισε να επουλώσεις πληγές και ανασφάλειες καθώς οι συνθήκες ευνοούν κάθε ψυχολογική και προσωπική εξέλιξη που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από βαρίδια που επηρεάζουν ακόμα τη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να γοητεύσεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο και να προσεγγίσεις πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου. Επιδιώκεις να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά καθώς η ανάγκη για αναγνώριση και εξέλιξη καθίσταται κυριαρχεί. Στην προσωπική σου ζωή ή πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις καθώς είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις για να γνωστοποιήσεις την ύπαρξη του συντρόφου του στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Ο Άρης από τους Διδύμους απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς σε βοηθά να ξαναβρείς την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου. Επιμορφωτικά συνθήματα, νομικές υποθέσεις και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται σημαντικά καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να κλείσεις κεφάλαια που σε απασχολούν. Η διασκέδαση και το πάθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και εκτοξεύουν στα ύψη τα συναισθήματα στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από δογματικές και φανατικές απόψεις που είναι βέβαια πως θα ενοχλήσουν τόσο το περιβάλλον που κινείσαι όσο και το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο
Προσοχή θα πρέπει να δείξεις επιχειρηματικές δράσεις και οικονομικά ζητήματα στην αρχή του μήνα καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις λόγω καχυποψίας και αμφιβολιών. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους σου δίνεται η ευκαιρία να γοητεύσεις ανώτερος και φιγούρες εξουσίας στον επαγγελματικό χώρο. Αξιοποιείς κάθε επικοινωνία μαζί τους για να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια και σε στιγμές αναγνώριση που ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Σημαντικό είναι μόνο να διατηρήσεις τις ισορροπίες με το ταίρι σου καθώς είναι απαραίτητο να δίνεις τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει την προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα που θέλεις να εξομολογηθείς στο ταίρι σου. Σημαντικό είναι όμως να μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να οδηγήσουν σε κόντρες που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου και χαρίζουν έντονα συναισθήματα και στιγμές καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός εκτοξεύονται στα ύψη.



ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο
Ο Άρης περνάει στον Ταύρο και απογειώνει τη λίμπιντο και το ένστικτό σου. Το πάθος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς επιδιώκεις την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου. Η εμπιστοσύνη είναι ζητούμενο όμως και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα καθώς αμφιβολίες και καχυποψίας σε ταλαιπωρούν. Προσπάθησε να περιορίσεις κάθε τι αρνητικό και να απολαύσεις στιγμές χαράς και απόλυτο αισθησιασμού με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε βοηθά να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό χώρο και να γοητεύσεις με την συμπεριφορά και τον υπευθυνότητα σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς, ενώ θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που έχεις θέσει. Πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια και να σε καλύψουν σε ότι αφορά την συντροφικότητα που είναι σημαντική για εσένα.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους νιώθεις ως πρωταγωνιστής σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το κέφι σου. Ο αισθησιασμός και το έντονο φλερτ σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να σε μυήσουν σε καινούργια πνευματικά ενδιαφέροντα και αντικείμενα που σε εξιτάρουν. Γεγονός είναι πως βιώνεις την αγάπη ως περιπέτεια και αυτό μεταδίδεται και στο ταίρι σου για αυτό και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία μετακινήσεων και εκδρομών που θα ανανεώσουν τη σχέση. Ο Άρης από τον Ταύρο δημιουργεί έντονη διάθεση μέσα στη σχέση καθώς ο αισθησιασμός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου αποφεύγοντας να παρασυρθείς από ανασφάλειες και απωθημένα. Οικονομικές και επιχειρηματικές δράσεις είναι βέβαιο πως μπορούν να εξελιχθούν θετικά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από παγίδες και να προχωρήσεις στις κατάλληλες επιλογές.

3ο δεκαήμερο
Προσοχή σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα πρέπει να δείξει στην αρχή του μήνα καθώς το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον αιγόκερω δεν αφήνει ανεπηρέαστες σχέσεις και συνεργασίες. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις για αυτό οφείλεις να αποφύγεις κάθε αντιπαράθεση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέσα στο μήνα αναδεικνύει την αισιοδοξία και το πάθος. Νιώθεις πως είσαι στη στιγμή να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που αγαπάς απολαμβάνοντας τις συζητήσεις και τις παρέες. Απαραίτητο είναι να αφεθείς σε κάτι καινούργιο που έρχεται στη ζωή σου για να σε φέρει σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αποφάσεις που μπορεί να είναι καταλυτικές για τη ζωή σου. Γεγονός είναι πως δεν θα δεχτείς χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες στιγμές. Προσοχή ακόμα και σε επαγγελματικές επιλογές καθώς οι ρήξεις είναι πιθανές λόγω της έντασης και της νευρικότητας που υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο αντιλαμβάνεσαι πως η νευρικότητα αυξάνεται σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργάτες που θα λειτουργήσουν ανταγωνιστικά απέναντι σου ή θα ξεσπάσουν τα νεύρα τους σε εσένα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς οι συνθήκες δεν ευνοούν ανάλογες αντιδράσεις από την πλευρά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αφού το ταίρι σου μπορεί να είναι νευρικό και απότομο απέναντί σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο νιώθεις πως βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και καχυποψίας που ταλαιπώρησε την σχέση σου. Η αισιοδοξία επανέρχεται στο προσκήνιο και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπό σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα σε ανανεώσουν και θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα πιθανό είναι να προχωρήσεις σε επιλογές και αποφάσεις που θα αγγίξουν την οικογένεια. Μετακομίσεις και αγοραπωλησίες μπορεί να εξελιχθούν άκρως θετικά για εσένα.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει άμεσα μέσα στο μήνα δεν αποκλείεται να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν δημιουργεί ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας στη σχέση. Καλό είναι να θυμάσαι όμως πως αυτό μπορεί να προέρχεται από προσωπικές ανασφάλειες και απωθημένα για αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει την σχέση σου. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος ώστε να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του και να νιώσεις πως είστε πραγματικά ένα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να έρθουν στη ζωή σου που θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, φρόντισε να διαχειριστείς κάθε κατάσταση με ψυχραιμία καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο. Ο Άρης από τον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια ανταγωνισμός και νεύρα. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και κινήσου έχοντας ως η συνισταμένη το κοινό καλό συνεργατών και συντρόφου για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες που θα εμφανιστούν μέσα στο μήνα.

3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σου δεν αποκλείεται να νιώσεις ανασφάλειες και φόβους σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν την σκέψη σου καθώς δεν νιώθεις σίγουρος με το ταίρι σου. Σημαντικό είναι να διαπιστώσεις πως ενδόμυχες καταστάσεις επηρεάζουν την σκέψη σου αποφεύγοντας έτσι να διοχετεύσεις την ένταση στη σχέση. Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπό σου ώστε να περάσετε μοναδικές στιγμές πάθους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία. Η Πανσέληνος του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που βιώνεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Νιώθεις πως υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν και να σε επηρεάσουν κατά το δοκούν παίζοντας παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού. Οφείλεις να διαχωρίσει στην θέση σου και να δείξεις την διάθεσή σου κλείνοντας έτσι υποθέσεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Εμπορικές και επικοινωνία και συμφωνίες θα αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να μετακινείται στον Ταύρο αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα. Απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός για να ανταποκριθείς σε κάθε τι που έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού επιθυμείς να είσαι αποτελεσματικός στο μέγιστο βαθμό. Προσοχή σε άγχος και νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα εντός του συναδελφικού περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να βιώσεις το απόλυτο πάθος μαζί του. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από απωθημένα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την κρίση σου καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσεις λανθασμένα και να ενοχλήσεις τον άνθρωπό σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να πάρεις αποφάσεις που θα εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Νέες γνωριμίες επίσης είναι πιθανό να προκύψουν που θα σε ενθουσιάσουν καθώς τονίζουν την παιδική πλευρά του εαυτού σου και σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

2ο δεκαήμερο
Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο επιβαρύνοντας περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς κάθε κατάσταση που αναλαμβάνεις με απόλυτη ψυχραιμία αποφεύγοντας να παρασυρθείς από το άγχος και τις εμμονές. Φρόντισε επίσης να συνεργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με συναδέλφους καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις υποθέσεις και να απαλλαγείς από τη νευρικότητα. Η άσκηση και ένα πρόγραμμα διατροφής θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε επίπεδο ενέργειας και ισορροπίας, είναι σημαντικό να φροντίσεις τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για στιγμές φλερτ και απόλυτου πάθους στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να καλύψεις την ανάγκη για συντροφικότητα σε αισθηματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα ανταποκριθούν στις επιθυμίες σου. Εξελίξεις θα υπάρξουν και σε ότι αφορά θέματα συμφωνιών επαγγελματικών συμφωνιών και συνεργασιών που θα λειτουργήσουν ευεργετικά και στα οικονομικά σου. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προωθήσεις επαγγελματικούς στόχους καθώς είναι βέβαιο πως θα γοητεύσεις πρόσωπα που συνομιλίες και ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί σου.

3ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι σε ικανοποιεί στην προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις να δημιουργήσεις μία σχέση που θα είναι σταθερή και μακροχρόνια και θα καλύπτει σημαντικές ανάγκες σου όπως αυτή της συντροφικότητας. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός έναντι προσώπων που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό θα αφήσει μία πλευρά του εαυτού σου ανικανοποίητη. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνεργασίες και προτάσεις έρχονται για να σε εξελίξουν τον τομέα της καριέρας και να σου προσφέρουν οικονομική ασφάλεια. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει τα οικονομικά σου καθώς ήρθε η στιγμή να αναπροσαρμόσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου. Γεγονός είναι πως μπορεί να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά συμφωνίες και συναλλαγές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις οικονομικές ανάσες δημιουργώντας ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας της ζωής σου. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε επιλογές που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν κρυφά σημεία που δεν τα γνωρίζεις και να εμπλακείς σε καταστάσεις που τελικά δεν σε συμφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο
Ο Άρης περνάει στον Ταύρο και απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς ενισχύει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Αφιερώνεις χρόνο στην αισθηματική σου ζωή και σε ότι σε βοηθά να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου. Διασκέδαση, διακοπές, έντονες αισθηματικές στιγμές θα σε ανανεώσουν καθώς νιώθεις πως είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου και μπορείς να ικανοποιήσεις στον απόλυτο βαθμό τον άνθρωπό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από την επιθυμία να έχεις την απόλυτη προσοχή. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο λειτουργεί ευεργετικά σε σχέσεις και συνεργασίες αφού σου δίνει την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την γοητεία και την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Σημαντικό είναι να αφουγκραστείς το ένστικτό σου και να προχωρήσεις αποφασιστικά σε επιλογές που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει άμεσα μέσα στο μήνα δεν αποκλείεται να νιώσεις πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί στην προσωπική σου ζωή. Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσεις ότι υπάρχει μία διάθεση από την πλευρά σου να ψάχνεις τη λεπτομέρεια που δεν έχει σημασία. Καλό είναι να μετριάσεις ανάλογες συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλούν το σύντροφό σου. Επικεντρώσου σε πρακτικά ζητήματα και θέματα ρουτίνας που επηρεάζουν την σχέση σου καθώς είναι βέβαιο πως μπορεί να λυθούν και να δώσουν νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Διασκέδαση και καλλιτεχνικές δράσεις σου δίνουν την δυνατότητα να δείξεις μία πλευρά του εαυτού σου που εντυπωσιάζει τους γύρω σου καθώς η παιδικότητα και ο αυθορμητισμός σε χαρακτηρίζουν. Το πάθος και αισθησιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σχέση καθώς επιδιώκεις να ικανοποιήσεις κάθε προσωπική επιθυμία απολαμβάνοντας στον μέγιστο βαθμό το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

3ο δεκαήμερο
Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην αρχή του μήνα καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Μην επιτρέψεις σε απωθημένα και ανασφάλειες να οδηγήσουν σε έντονες καταστάσεις με τους οικείους σου που μπορεί να αφήσουν το στίγμα τους στη σχέση σας. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ό τι πρακτικό απασχολεί την σχέση σου και μπορεί να δημιουργεί προβλήματα με τον άνθρωπό σου. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς σε λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς και θα σε απομακρύνουν από το άγχος και την επικριτικότητα. Παράλληλα μπορείς να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και να περιποιηθείς το σώμα σου αφού αυτό είναι βέβαιο πως θα σου προσφέρει χαρά. Η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Καρκίνο αγγίζει σχέσεις και συνεργασίες καθώς νιώθεις πως έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα και απωθημένα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η αλλαγή της προσωπικής σου στάσης είναι βέβαιο πώς θα επηρεάσουν συνεργάτες και σύντροφο και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση πού θα οδηγήσει σε ρήξεις. Προστάτευσε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα αποφεύγοντας να γίνεις κυριαρχικός και εξουσιαστικός με πρόσωπα που αγαπάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο
Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο και σε καλεί να αφοσιωθείς σε πρακτικά ζητήματα που απασχολούν την οικογενειακή εστία. Παράλληλα εντείνει την κυκλοθυμία και τη μοναχικότητα καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις που έχεις βιώσει και σου έχουν προκαλέσει θυμό. Οφείλεις να μην επιτρέψεις στην καταπιεσμένη οργή να εκτονωθεί στους οικείους σου δημιουργώντας προβλήματα που μπορεί να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο έχεις την δυνατότητα να κλείσεις πρακτικές υποθέσεις και θέματα ρουτίνας που απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Μείνε μακριά από κάθε επικριτική διάθεση που σε οδηγεί σε εμμονές γιατί είναι βέβαιο πως θα δυσαρεστήσει το ταίρι σου. Σημαντική είναι για εσένα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα καθώς δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που οι προτάσεις τους θα σε ενθουσιάσουν και θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές. Η εξέλιξη της ήδη υπάρχουσα σχέση σου δεν αποκλείεται γιατί είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις για κάτι πού θα οδηγήσει σε μία μακροχρόνια και σοβαρή κατάσταση στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους νιώθεις πώς μπορείς να έχεις τον πρώτο λόγο στην προσωπική σου ζωή καθώς αντιλαμβάνεσαι πως η γοητεία σου έχει άμεση επιρροή στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να φλερτάρεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα και το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό ικανοποιεί βαθύτερες ανάγκες σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να τονίσουν πως ήρθε η στιγμή να εμπλακεί σε μία σχέση στην οποία πρέπει να αφεθείς και να δείξεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματά σου. Ο Άρης από τον Ταύρο επηρεάζει άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον καθώς προκαλεί αναστάτωση και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχες καλά κρυμμένα μέσα σου. Είναι σημαντικό να αποφύγεις ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα σχέσεις με τους οικείους σου προσπαθώντας να χαλιναγωγήσεις ότι νιώθεις και σου προκαλεί εκνευρισμό. Πρακτικές εργασίες στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να ξεκουράσουν, διοχέτευσε όμως με αυτό τον τρόπο την ενέργειά σου καθώς είναι βέβαιο πώς το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

3ο δεκαήμερο
Ένταση με αδέρφια και κοντινά πρόσωπα μπορεί να υπάρξει στην αρχή του μήνα καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις σχέσεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις που είναι βέβαιο πώς θα ενοχλήσουν πρόσωπα του στενού σου περίγυρου. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει άμεσα έχεις την δυνατότητα να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Το αισθηματικό παιχνίδι έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που δείχνουν τον θαυμασμό τους για εσένα ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι μόνος εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν και θα χαλάσουν την αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει βαθύτερα ζητήματα και παλαιότερες καταστάσεις που σε έχουν στιγματίσει. Παράλληλα υποθέσεις που αγγίζουν τον χώρο της δουλειάς έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν συναισθηματική θύελλα. Φρόντισε να αποφύγεις το άγχος και να λειτουργήσεις ισορροπημένα αξιοποιώντας λογική και ένστικτο με αποτελεσματικό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ
1ο δεκαήμερο
Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με το εμπόριο και την επικοινωνία που σου ταιριάζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπαίνεις σε μία περίοδο πολυπραγμοσύνης που δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις καθώς επιδιώκεις να ασχοληθείς παράλληλα με πολλά πράγματα. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού μέσα από αυτήν θα καταφέρεις να πείσεις πρόσωπα σημαντικά να συνεργαστούν μαζί σου. Επαγγελματικές μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να περάσεις όμορφα. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθος με το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Η προσωπική σου ζωή περνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά και να εκφράσεις με γενναιοδωρία κάθε συναίσθημα και ανάγκη. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στο τέλος του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστείς υποθέσεις που αγγίζουν τον χώρο της δουλειάς. Νέες προτάσεις και επιλογές μπορεί να σε ενθουσιάσουν και να οδηγήσουν σε σημαντικά νέα ξεκινήματα που θα αποδώσουν και οικονομικά οφέλη.

2ο δεκαήμερο
Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους να σε επηρεάζει άμεσα μέσα στο μήνα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις ένα αισθησιακό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Επιθυμείς να χαρείς κάθε στιγμή μαζί του μακριά από αδιάκριτα βλέμματα καθώς αυτό δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις επειδή τα έξοδα που μπορεί να υπάρξουν για την διακόσμηση του σπιτιού σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς τις σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσεις. Ο Άρης από τον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά αντικείμενα που μπορούν να σε γνωρίσουν. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου και σε βοηθούν να αναγνωρίσεις πώς μπορείς να εντυπωσιάσεις με την πειθώ και τα επιχειρήματά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τον κοντινό περίγυρό καθώς είναι εύκολο να εκτονώσεις τα νεύρα σου σε πρόσωπα που έχεις οικειότητα.

3ο δεκαήμερο

Προσεκτικός σε οικονομικές επιλογές θα πρέπει να είσαι στην αρχή του μήνα καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να σε παρασύρει σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο με σκοπό να υποδέχεται σε πρόσωπα που νιώθεις οικεία μαζί τους. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς σου χαρίζει η ασφάλεια και σταθερότητα. Παράλληλα το ταίρι σου απολαμβάνει τις στιγμές μαζί σου καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κατακλύζει την σχέση. Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται και αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι βέβαιο πώς μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που αφορούν φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τοξικά άτομα που προσπαθούν να επιβληθούν με τον τρόπο σου καθώς ήρθε η στιγμή να αφήσεις το περιθώριο παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού. Πιθανό είναι επίσης να υπάρχουν νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να σε ωθήσουν σε μία διαφορετική φιλοσοφία ενώ παράλληλα είναι βέβαιο πως θα απολαύσεις μαζί τους στιγμές απολύτου πάθους και ρομαντισμού.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. “Προειδοποιητικό μήνυμα για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις...