Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4 ως 10/7/2022, από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 4 ως 10 Ιουλίου 2022. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Tην εβδομάδα αυτή, έχουμε την Τρίτη 5 Ιουλίου τον Άρη που θα περάσει στον Ταύρο, θα φέρει κάποιες καλές και ευχάριστες στιγμές, αν και στον Άρη δεν του αρέσει να φιλοξενεί τον Ταύρο σε αυτή την φάση μας προτρέπει να κυνηγήσουμε τις απολαύσεις. Επίσης ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο την ίδια μέρα (5 Ιουλίου) και θα φέρει σαφέστατα πολύ συναίσθημα στην επικοινωνία μας, θα φέρει μια γλυκιά και πολύ τρυφερή αίσθηση στην καθημερινότητα μας.

Επίσης το Σάββατο 9 Ιουλίου θα έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, επηρεάζοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, δεν είναι ένα αρνητικό τετράγωνο σε καμία περίπτωση, λίγο προσοχή χρειάζεται μόνο γιατί δημιουργεί αμετροέπεια, και ίσως να γίνουμε υπερβολικοί στους γύρω μας.

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: “Γ@@@ τη μάνα σου” – Ο διάλογος της ντροπής πριν το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών (και νυν ανεξάρτητο) Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης,...