Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Β΄ κύκλος: Ξεκίνησε η δίκη της Αθηνάς (pics)

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια του β κύκλου της αγαπημένης σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς ήδη ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά τη νέα σεζόν και να σπάσει τα… κοντέρ!

Μπορεί η φετινή χρονιά να τελείωσε για τη γη της ελιάς, ωστόσο τα επόμενα επεισόδια της, ήδη έχουν αρχίσει να γυρίζονται.

Και όχι μόνο γυρίζονται αλλά οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, με το που επιστρέψει η αγαπημένη σειρά του Mega στους δέκτες μας.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Αγγελική Κιντώνη, που υποδύεται τη Λένα, έκανε μερικές αναρτήσεις στο προσωπικό της Instagram, με στιγμές από τα γυρίσματα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η γη της ελιάς θα συνεχιστεί στα επόμενα επεισόδια της, με τη δίκη της Αθηνάς, η οποία είναι κατηγορούμενη και δικάζεται για τη δολοφονία του Δημήτρη.

Όπως είχαμε δει, ο Δημήτρης βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, κάτι που σκόρπισε σε όλους τον πανικό, με τις μαρτυρίες να φέρνουν την Αθηνά στα χέρια της δικαιοσύνης.

Το σίγουρο είναι ότι η γη της ελιάς θα ξεκινήσει από εκεί που τελείωσε φέτος, δηλαδή στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την τηλεθέαση.

Μάλιστα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η σειρά θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου εκτός και αν έχουν προκηρυχθεί εκλογές.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ