Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF: O Κερέμ υποπτεύεται ότι η Ασλί και ο Μαχίρ έχουν σχέση

Τι θα δούμε αύριο στο νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

Ο Κερέμ και η Ελίφ περνούν λίγο χρόνο μαζί στο θερμοκήπιο. Η Ελίφ βλέπει ένα λουλούδι και το βρίσκει πολύ όμορφο. Αποφασίζει να μεγαλώσει ένα ίδιο λουλούδι και να το πάει στη μητέρα της την επόμενη φορά, που θα την επισκεφθεί. Δείχνει επίσης το λουλούδι στη Ματσιντέ, της λέει την ιδέα της και η Ματσιντέ συγκινείται με την ωραία της σκέψη.

Η Κιγιμέτ έχει άλλα σχέδια για το λουλούδι. Δεν αντέχει τη Μελέκ και την Ελίφ, γι’ αυτό σπάει τη γλάστρα σε κομμάτια. Από την άλλη, η Μπιρτσέ εξακολουθεί να νιώθει απελπισία στην ιδέα πως ο Ακίν δεν θα επιστρέψει.

Η Φιλίζ αισθάνεται άσχημα που αυτή και ο Ακίν «συνωμοτούν» πίσω από την πλάτη της Μπιρτσέ. Η Μπιρτσέ ακολουθεί συνεχώς το προφίλ των κοινωνικών μέσων του Ακίν ελπίζοντας να δει κάτι που θα της «μαρτυρήσει» αν ο Ακίν θα μείνει στο εξωτερικό ή θα επιστρέψει. Μετανιώνει που δεν είπε «ναι» στον Ακίν και συνειδητοποιεί ότι ήταν δειλή.

Στο μεταξύ, ο Εμιρχάν είναι ακόμα θυμωμένος με τον Σαφάκ, νομίζοντας ότι τον ταπείνωσε μπροστά στους φίλους του. Αυτή η κατάσταση ενοχλεί τον Σαφάκ και αρχίζει να αναρωτιέται αν είναι ικανός να γίνει πατέρας. Τέλος, ο Κερέμ υποπτεύεται ότι η Ασλί και ο Μαχίρ έχουν σχέση και αρχίζει να έχει απροσδόκητες αντιδράσεις…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Ελίφ ευχαριστεί τον Κερέμ επειδή την πήγε να επισκεφθεί τη μητέρα της. Δεν θέλει όμως να μάθει κανείς ότι πήγε στη μητέρα της εξαιτίας της Κιγιμέτ. Εν τω μεταξύ, η ζωή στη φυλακή φαίνεται πολύ πιο εύκολη για τη Μελέκ μετά την επίσκεψη της κόρης της. Αρχίζει να αισθάνεται ξανά ελπίδα και μοιράζεται τις σκέψεις της με την Γκαρίς.

Η Γκαρίς της λέει ότι είναι τα γενέθλια της Τσιτσέκ και αποφασίζουν να οργανώσουν ένα πάρτι γενεθλίων-έκπληξη για την κοπέλα. Ετοιμάζουν μια τούρτα, βρίσκουν ένα ωραίο δώρο και κάνουν έκπληξη στην Τσιτσέκ. Η Τσιτσέκ νιώθει μεγάλη χαρά όταν βλέπει την έκπληξη. Η Φιντάν και η Νεσρίν δεν χαίρονται που όλοι είναι χαρούμενοι και τα πηγαίνουν καλά. Στο μεταξύ, η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ αρχίζουν να φλερτάρουν και να έρχονται πιο κοντά.

 

Η Ασλί είναι ακόμα θυμωμένη με τον Κερέμ για όλα όσα έχουν συμβεί. Αργότερα, έρχεται αντιμέτωπη μαζί του και του λέει πράγματα για τα οποία θα μετανιώσει πολύ αργότερα όταν μάθει ότι ο Κερέμ πήγε τελικά την Ελίφ να δει τη Μελέκ στη φυλακή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ