Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1101 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του ε κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1101

Ο Κερέμ και η Ελίφ περνούν λίγο χρόνο μαζί στο θερμοκήπιο. Η Ελίφ βλέπει ένα λουλούδι και το βρίσκει πολύ όμορφο. Αποφασίζει να μεγαλώσει ένα ίδιο λουλούδι και να το πάει στη μητέρα της την επόμενη φορά, που θα την επισκεφθεί. Δείχνει επίσης το λουλούδι στη Ματσιντέ, της λέει την ιδέα της και η Ματσιντέ συγκινείται με την ωραία της σκέψη.

Η Κιγιμέτ έχει άλλα σχέδια για το λουλούδι. Δεν αντέχει τη Μελέκ και την Ελίφ, γι’ αυτό σπάει τη γλάστρα σε κομμάτια. Από την άλλη, η Μπιρτσέ εξακολουθεί να νιώθει απελπισία στην ιδέα πως ο Ακίν δεν θα επιστρέψει.

Η Φιλίζ αισθάνεται άσχημα που αυτή και ο Ακίν «συνωμοτούν» πίσω από την πλάτη της Μπιρτσέ. Η Μπιρτσέ ακολουθεί συνεχώς το προφίλ των κοινωνικών μέσων του Ακίν ελπίζοντας να δει κάτι που θα της «μαρτυρήσει» αν ο Ακίν θα μείνει στο εξωτερικό ή θα επιστρέψει. Μετανιώνει που δεν είπε «ναι» στον Ακίν και συνειδητοποιεί ότι ήταν δειλή. Στο μεταξύ, ο Εμιρχάν είναι ακόμα θυμωμένος με τον Σαφάκ, νομίζοντας ότι τον ταπείνωσε μπροστά στους φίλους του. Αυτή η κατάσταση ενοχλεί τον Σαφάκ και αρχίζει να αναρωτιέται αν είναι ικανός να γίνει πατέρας. Τέλος, ο Κερέμ υποπτεύεται ότι η Ασλί και ο Μαχίρ έχουν σχέση και αρχίζει να έχει απροσδόκητες αντιδράσεις…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1098 ΕΔΩ

1099 ΕΔΩ

1100 ΕΔΩ

1102-1103 ΕΔΩ

Aκολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ