Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 20 ως 26/6/2022

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 20 ως 26 Ιουνίου 2022;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 20 ως 26 Ιουνίου 2022;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, φαίνεται ότι θέλεις να ολοκληρωθεί ένα θέμα εδώ και τώρα, ούτε με ιδιαίτερη σκέψη, ούτε με πολλή ανάλυση. Θα διαπιστώσεις όμως ότι αυτές τις έντονες μέρες τα οφέλη είναι περισσότερα από το στρες και την αναστάτωση που ενδεχομένως προκαλούν. Ένα θετικό νέο της βδομάδας, είναι ότι η Αφροδίτη θα περάσει στον τρίτο οίκο σου και θα σε βοηθάει να βρίσκεις την απόλυτη λύση, κάθε φορά που θα τη χρειάζεσαι. Χρειάζεσαι φίντμπακ πάντως από άτομα που εμπιστεύεσαι, γιατί μερικές φορές τελευταία δείχνεις σαν να μην έχεις συναίσθηση των πράξεών σου. Ίσως κάποιες φορές που νομίζεις ότι «σου συμβαίνει» κάτι, στην πραγματικότητα να το προκαλείς εσύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, μάλλον είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα σε οικονομικά θέματα, ειδικά σε αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, ώστε να ολοκληρωθεί μια υπόθεση και να κλείσει ένας κύκλος. Ακόμη κι αν προέκυπτε μια απώλεια, η αλήθεια είναι ότι λίγο αργότερα θα δεις ότι έγινε αυτό ακριβώς που έπρεπε να γίνει. Παρεμπιπτόντως, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα κι αυτό γιατί αυτή τη βδομάδα η Αφροδίτη μετακομίζει. Ο δεύτερος οίκος, στον οποίο θα βρίσκεται, είναι ο δικός σου οίκος, των υλικών κτήσεων και των οικονομικών, και η Αφροδίτη η δική σου κυβερνήτης. Όλα συμφωνούν αρμονικά για να νιώσεις περισσότερο ασφαλής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, αυτήν την περίοδο μπορεί να επηρεαστούν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες, προκειμένου να προχωρήσουν με λίγο γρηγορότερους ρυθμούς. Όμως, το πραγματικά καλό νέο της βδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, μια πραγματικά ανακουφιστική είδηση. Όπως καταλαβαίνεις, ως μαγνήτης πλέον, θα έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και πάθη. Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης των οικονομικών, όχι μόνο της ομορφιάς και της αρμονίας. Οπότε και μια οικονομική ανάκαμψη είναι πιθανότατα στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, μπορεί η καθημερινότητά σου ξαφνικά και απότομα να διαφοροποιηθεί, και ίσως αυτό να οφείλεται σε κάποια αλλαγή στην εργασία σου. Όπως και να έχει, όλα γίνονται κάπως απότομα, αλλά υπάρχει όφελος, αν όχι άμεσο, μακροπρόθεσμο. Το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο πριν από το δικό σου, στους Διδύμους. Η υποστήριξη που θα λαμβάνεις από εκεί θα είναι αρκετή και θα νιώσεις και μια ψυχολογική αρμονία και ισορροπία. Φρόντισε να διαχειρίζεσαι με κάποιο τρόπο τα συναισθήματά σου και αν μη τι άλλο, να έχεις επαφή μαζί τους. Και δώσε προτεραιότητα σε αυτά που κρύβονται πίσω από τον θυμό. Ο θυμός είναι συχνά δευτερογενές συναίσθημα και σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει για να κρύψουμε το πραγματικό. Αντί να θεραπεύσεις το σύμπτωμα, θεράπευσε την αιτία.

ΛΕΩΝ
Λέων, η Αφροδίτη από αυτή τη βδομάδα θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο, που εκτός από τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες, αφορά και έναν άλλο τομέα. Των ελπίδων και των επιθυμιών που έχεις και που πολλές φορές δεν τολμάς ούτε να σκεφτείς. Όταν η Αφροδίτη περνάει από αυτό το σημείο του ζωδιακού, έρχονται όλα στην επιφάνεια και ζητούν δικαίωση. Επίσης, η περίοδος αυτή έχει κάτι να σου πει για την αισθηματική σου ζωή. Τελικά, ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς σου είναι οι ενοχές. Και αν καμιά φορά λες ότι είσαι μπερδεμένος, είναι πιθανότατα λόγω αυτών. Και αν δυσκολεύεσαι να δοθείς σε μια σχέση, μπορεί να συμβαίνει αυτό επειδή, μεταξύ άλλων, αφήνεις ακόμη να σε επηρεάζει η προηγούμενη. Βοήθησε λίγο τον εαυτό σου και διώξε τις παντελώς άχρηστες, άγονες και νοσηρές ενοχές που σε τιμωρούν χωρίς λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η στροφή στα επαγγελματικά σου ξεκινάει από τώρα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποκτήσεις δουλειά, ή να βρεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον και νόημα στη δουλειά που ήδη έχεις, ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου και το εισόδημά σου. Η θέση της στον δέκατο οίκο σου είναι μάλλον αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Σε άλλα νέα, μπορεί να έχεις εξελίξεις σε ένα θέμα που έχει να κάνει με την κατοικία ή τις οικογενειακές σχέσεις. Τίποτα σοβαρό, απλώς λίγο παραπάνω άγχος και ένταση από ό,τι συνήθως.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Αφροδίτη από αυτή τη βδομάδα θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου. Από εκεί θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάποιο στόχο, όσο ανέλπιδο κι αν σου φαίνεται κάτι τέτοιο. Οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζεις ότι έχεις και για αυτό είναι απαραίτητο να καλλιεργήσεις την εμπιστοσύνη προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν υπάρχει στόχος που να μην μπορείς να πετύχεις, αρκεί βέβαια να είναι κάτι που πραγματικά θέλεις, και να είναι ρεαλιστικός. Η άλλη επίδραση της Αφροδίτης είναι ότι θα σε γεμίσει πίστη και αισιοδοξία, από μόνα τους αυτά τα δύο αποτελούν το ήμισυ για την πορεία σου. Πιθανό όμως η σκέψη σου να μην είναι ξεκάθαρη και να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Δεν θα κρατήσει πολύ αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η τύχη είναι με το μέρος σου για τον εξής λόγο: Η Αφροδίτη, πλανήτης και των οικονομικών μεταξύ άλλων, θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά και τα χρήματα. Αυτό το διάστημα φαίνεται ότι θα έχεις εύνοια στις συναλλαγές σου, ότι οι τράπεζες θα σε αφήσουν ήσυχο και ότι ίσως κάποιοι διακανονισμοί να είναι προς όφελός σου. Παρ’ όλα αυτά, τις μέρες αυτές μπορεί να νιώθεις κάποια ένταση, όπως οι περισσότεροι, και το πρόβλημα να εστιάζεται στο πόσο ασφαλής νιώθεις. Τις ανασφάλειες που προκύπτουν αυτή την περίοδο πάντως δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι. Σαφώς και θέλουν να σου πουν κάτι, αλλά αυτό δεν είναι ότι θα έρθει η καταστροφή, είναι μάλλον ότι πρέπει να εξουδετερώσεις κάποιους μη ρεαλιστικούς φόβους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, φαίνεται ότι κάποιος κύκλος κλείνει (μέσα σου ή έξω σου) για να ανοίξει σύντομα ένας νέος. Αν το καλοσκεφτείς, τα σημάδια κάποιων αλλαγών στη ζωή σου έχουν γίνει αισθητά εδώ και κάποιο καιρό. Είναι πολύ ενδιαφέρον που παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και είναι σίγουρο ότι αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Οι αλλαγές που γίνονται τώρα θα έχουν όφελος μακροπρόθεσμα. Η αισθηματική σου ζωή, επίσης, αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από σήμερα ακριβώς απέναντί σου, στον έβδομο οίκο των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Αυτός ο οίκος είναι συμπαθέστατος, γιατί, όταν ευνοείται, οι θετικές εξελίξεις γίνονται και στα επαγγελματικά και στις σχέσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ό,τι έρχεται στην επιφάνεια τώρα, μοιάζει σαν να ήταν ξεχασμένο από καιρό, θαμμένο κατά πάσα πιθανότητα, και ζητάει διευκρινήσεις, ξεκαθάρισμα, επίλυση. Πρέπει να αγνοήσεις τη ντράμα διάθεση που έχουν όλοι αυτές τις μέρες, και να δεις τα πάντα ρεαλιστικά. Αν κάποια σκέψη ή κάποιο συναίσθημα επανέρχεται και σου είναι δυσάρεστο, αυτό σημαίνει ότι χτυπάει το καμπανάκι για να αλλάξεις κάτι μέσα σου. Κι αν δεν μπορείς μόνος σου, ίσως μπορέσεις όταν μοιραστείς το όποιο θέμα κρατάς μέσα σου. Έχε υπόψη σου ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου από σήμερα και αυτό σημαίνει εργασία, χαρά και υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η ατμόσφαιρα ίσως είναι κάπως ηλεκτρισμένη αυτή τη βδομάδα, και είναι λογικό, επειδή ίσως κάποιες ματαιώσεις να είναι στο πρόγραμμα. Πραγματικά, οποιαδήποτε ματαίωση κι αν προκύψει, έχει μία σαφή θετική πλευρά, την οποία θα αναγνωρίσεις σύντομα. Πολλές φορές, το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να μην γίνει κάτι που έχεις στο μυαλό σου ως το καλύτερο, προκειμένου να σου δοθεί η ευκαιρία να δεις αργότερα το πραγματικά καλό. Και κάτι άλλο, η αισθηματική σου ζωή παίρνει πραγματικά τα πάνω της με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, ίσως ένα επαγγελματικό θέμα ολοκληρώνεται για να ξεκινήσει λίγο αργότερα κάτι νέο. Είναι λογικό να υπάρχει ένταση και οι σχετικές παρενέργειες στην ατμόσφαιρα, και ο Ιούνιος είναι αυτό ακριβώς: η ανακατάταξη η ίδια. Αυτή η περίοδος πάντως θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις αρκετά βήματα μπροστά, απότομα ίσως, αλλά αποτελεσματικά. Σημαντικό είναι και το πέρασμα της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο σου. Συναισθηματική τροφοδοσία, ηρεμία στο σπίτι και στην οικογένεια, αισιοδοξία. Αν θέλεις να κάνεις και κάτι πιο δραστικό με το θέμα κατοικία, όπως να μετακομίσεις, να νοικιάσεις, ή να πουλήσεις, θα είναι αρκετά εύκολο τώρα.

Από τον Γιώργο Σαλαμά – gsalamas@yahoo.com – facebook.com/gsalamas – twitter.com/gsalamas

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 77 Τα νέα του Χρήστου που φέρνει γυρίζοντας πίσω από την...