Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 44χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Ο άνδρας που εισέβαλε το πρωί της Τετάρτης σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων κρατώντας μια καραμπίνα, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Απαραίτητη κρίθηκε η νοσηλεία του.

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο 44χρονος ο οποίος το πρωί της Τετάρτης σκόρπισε πανικό σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ειδησεογραφικού ιστοτόπου Thestival, ο άνδρας φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα με συνέπεια να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική.

Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 09:00 ο 44χρονος εισέβαλε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, κρατώντας μία καραμπίνα.

Στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Οι υπάλληλοι είδαν τον άνδρα να μπαίνει στο μαγαζί κρατώντας την καραμπίνα στα χέρια του. Ρωτούσε ποιος είναι ο υπεύθυνος με τους υπαλλήλους να έχουν παγώσει και να μην ανταποκρίνονται.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν άμεσα στο σημείο, μέσα σε μόλις τρία λεπτά. Περικύκλωσαν το κτήριο, συνέλαβαν τον άντρα που δεν προέβαλε καμία αντίσταση και τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Πηγή: news247.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ