Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Survivor Διαρροή 28/6: Οριστικό Spoiler! Αυτός παίρνει το έπαθλο!

Οριστικό spoiler για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον παίκτη που θα πάρει τον έπαθλο!

Survivor διαρροή 28/6: Κορμιά θα πέσουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες να διεκδικούν ένα τεράστιο έπαθλο.

Όπως είδαμε στο trailer του Survivor τα νεύρα είναι τεντωμένα ειδικά ανάμεσα στην Ασημίνα και στον Νίκο Γιάννη, για μερικά από τα λόγια του δεύτερου.

 

Οι δύο παίκτες έρχονται σε ανοιχτή κόντρα, ενώ όσο ο καιρός περνάει και φτάνουμε στο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όλο και περισσότερα… μαχαίρια θα βγαίνουν.

Survivor διαρροή 28/6: Ποιος θα πάρει το έπαθλο;

Ο Γιώργος Λιανός καλεί τους παίκτες κοντά του για να τους μιλήσει για το αποψινό έπαθλο και κάνει μία αποκάλυψη που θα τους τρελάνει.

Συγκεκριμένα, τους αναφέρει ότι όποιος παίκτης κερδίσει θα πάρει δύο ακόμα συμπαίκτες του, σε μία… αποστολή στην οποία θα οδηγήσουν ειδικά οχήματα στη λάσπη.

Όπως είναι λογικό αυτό τρελαίνει τους πάντες, αφού πρόκειται για ένα έπαθλο που σίγουρα δεν είναι εύκολο να το συναντήσεις εκτός Survivor.

Η… μάχη θα είναι σκληρή, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη μας εκτίμηση ο Άρης Σοϊλέδης θα πάρει τη νίκη απόψε.

Ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που αποκαλύπτουμε, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στις νίκες.

Η απώλεια της δεύτερης ατομικής ασυλίας φαίνεται ότι του κόστισε και επέστρεψε για να πάρει ο αίμα του πίσω.

Μαζί του προφανώς θα πάρει την Ασημίνα και τη Μαίη, με τις οποίες και βρίσκεται πιο κοντά από τους άλλους και έχει σχηματίσει μία μικρή άτυπη ομάδα.

Survivor διαρροή 28/6: Ποιος αποχωρεί απόψε;

Φυσικά μετά το αγώνισμα και το έπαθλο έχουμε σημαντικό συμβούλιο στο νησί, προκειμένου να υπάρξει η πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο Νίκος Γιάννης, η Μαίη και η Σταυρούλα, έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού και εκείνο μόνο θα κρίνει ποιος θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...