Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor Αποχώρηση 28/6: Spoiler! Οριστικό! Αυτός αποχωρεί!

Οριστικό και άκρως επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί στο επεισόδιο τη Τρίτης από το Survivor.

Survivor αποχώρηση 28/6: Το Survivor μας συνήθισε τελευταία σε εκπλήξεις. Αυτή η αποχώρηση όμως μάλλον είναι άκρως φυσιολογική. Τέσσερις υποψήφιοι ένα το φαβορί για αποχώρηση ήταν η ανάρτηση που κάναμε και αυτή επιβεβαιώνεται στο ακέραιο. Ποιος παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

 

Οι φορές ήταν πολλές. Το αποτέλεσμα που μας αιφνιδίασε. Η αποχώρηση του Τάλα, αυτή του Μαρτίκα, παλαιότερα αρκετές επίσης. Το βράδυ της Τρίτης για να πέσουμε από τα σύννεφα έπρεπε να ακούσουμε πως αποχωρεί ο Άρης Σοϊλέδης. Φυσικά αυτό δεν θα το ακούσουμε. Διότι, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε περίπατο και είναι ο παίκτης που παρέμεινε με ευκολία.

Οι δύο κοπέλες, η Μαίη δηλαδή και η Σταυρούλα, μαζί με τον Νίκο Γιάννη ήταν οι τρεις παίκτες ανάμεσα στους οποίους περιμέναμε να παιχτεί η αποχώρηση της Τρίτης. Η προτελευταία αποχώρηση που θα δούμε στο Survivor. Η τελευταία θα είναι το βράδυ της Κυριακής και η επόμενη ψηφοφορία του κοινού θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Survivor αποχώρηση 28/6: Ποιος αποχωρεί;

Ασφαλώς και θα έχετε ήδη καταλάβει. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Νίκος Γιάννης. Τι πλήρωσε; Πολλές κόντρες το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και τον Άρη που ψήφισε, λάθος ήταν. Ο Νίκος Γιάννης επέλεξε να κάνει μια αλλαγή στο παρεάκι του και στο τέλος να μην σώσει και την Σταυρούλα με την ατομική ασυλία που κέρδισε.

Η Σταυρούλα τον… έδωσε στο συμβούλιο λέγοντας πως νιώθει προδομένη. Ο Άρης είπε πως τον καλύτερό παίκτη τον περιμένουν στη γωνία. Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το...