Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκιάθος: Ηλικιωμένος εκσφενδονίστηκε στον αέρα από τις τουρμπίνες αεροπλάνου

Ένα απίστευτο ατύχημα έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπου ο αέρας από τις τουρμπίνες ενός αεροπλάνου έσπρωξε έναν ηλικιωμένο άνδρα αρκετά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (19/6) στις 12:40 στον εξωτερικό χώρο του Αεροδρομίου Σκιάθου. Εκεί, εκατοντάδες θεατές καθημερινά καταγράφουν τις απογειώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών, τα οποία περνούν «ξυστά» πάνω από τα κεφάλια τους.

Ο 79χρονος άνδρας βρέθηκε πίσω από τις τουρμπίνες ενός αεροσκάφους, την ώρα που εκείνο προσγειωνόταν στον αεροδιάδρομο. Δεν είναι σαφές εάν ο ηλικιωμένος ήταν περαστικός, ή επιβάτης κάποιου αεροπλάνου.

Η δύναμη του αέρα από τις τουρμπίνες ήταν τόσο δυνατή, ώστε παρέσυρε τον άνδρα μακριά και τον έσυρε στο έδαφος για αρκετά μέτρα, με αποτέλεσμα εκείνος να χρειαστεί να κάνει ακτινογραφίες και εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ότι δεν είχε πάθει – ευτυχώς – κάτι πολύ σοβαρό. Ο ηλικιωμένος κατάφερε να αποφύγει την νοσηλεία, αν και οι πόνοι στο σώμα του, μετά την περιπέτειά του, ήταν αρκετά έντονοι.

Πάντως, στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου οι χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς πολλές φορές τα αεροπλάνα πετούν σε απόσταση λίγων μέτρων από το έδαφος, λόγω της ιδιομορφίας του σημείου.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...