Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 18/7

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους Διδύμους από τις 23 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου . Πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια;

της Αθηνάς Βαγενά
Αστρολόγος

Ώρα για να νιώσουμε και πάλι λίγο έφηβοι, παρασυρόμενοι από την ανεμελιά και την διάθεση για παιχνίδι, φλερτ, γνωριμίες. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, μας παρασύρει να εκφραστούμε με κάθε τρόπο και να αφεθούμε στην στιγμή, ίσως όμως με μία πιο άστατη και επιπόλαια διάθεση. Στις 23 Ιουνίου , η Αφροδίτη – ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τα αισθήματα και τα χρήματα και σκιαγραφεί τον τρόπο που απολαμβάνει ένας άνθρωπος την ζωή αλλά και τον τρόπο που συνδέεται αρμονικά με τους ανθρώπους γύρω του – εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει ως τις 18 Ιουλίου 2022.

 

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, κυριαρχεί η επιθυμία για δικτύωση, επαφή, έκφραση, φλερτ, μετακινήσεις, νέες εμπειρίες, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι άστατες , επιπόλαιες εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε μπερδέματα και διλήμματα τόσο ερωτικά όσο και οικονομικά.. Γιατί αυτό; Μα φυσικά γιατί η Αφροδίτη αυτή την φορά θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Πιο ευνοημένοι θα σταθούν αυτό το διάστημα οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες. Από τα παραπάνω ζώδιο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί στις επιλογές τους.

Στα οικονομικά τους αναμένεται να έχουν περισσότερες ευκαιρίες οι Ταύροι και οι Σκορπιοί,

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, υπάρχουν νέες γνωριμίες, φλερτ και ένα καθημερινό επικοινωνιακό παιχνίδι, που σου δίνει ικανοποίηση και ενθουσιασμό! Σχεδιάζεις τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις, λειτουργείς αυθόρμητα στις επικοινωνίες σου, δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις και το κλίμα γύρω σου, γίνεται αρκετά πιο αισιόδοξο αλλά και ελπιδοφόρο! Σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις και συμφωνίες, σε κάνουν να χαμογελάς και να ικανοποιείσαι, σημαντικό όμως είναι να εξακριβώσεις την ορθότητα όσων ακούς προκειμένου να αποφύγεις τις πλάνες!

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, αρχίζει σιγά – σιγά να γεμίζει το πορτοφόλι σου, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον κάποιων προσωπικών σου σχεδίων! Τα δημιουργικά σου ταλέντα, μπορούν τώρα να σε βοηθήσουν να έχεις κέρδος, αρκεί να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να πραγματοποιήσεις τις κατάλληλες συμφωνίες! Λίγο προσοχή χρειάζεται να δείξεις στους οικονομικούς συνεταιρισμούς και στον δανεισμό! Στα αισθηματικά οι απαιτήσεις σου αυξάνονται!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, κάνει τα πάντα για να σε βγάλει από τη ρουτίνα σου, σίγουρα θα σε βάλει και σε πολλά διλήμματα αλλά και θα σε κάνει να λειτουργήσεις άστατα αλλά και επιπόλαια, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ! Με την Αφροδίτη σίγουρα από το ζώδιο σου νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου, αλλάζεις στυλ, διάθεση, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και … ερωτισμό! Είσαι αγαπητός στο περιβάλλον σου, βρίσκεις τρόπους για να διασκεδάζεις αλλά και να επιβεβαιώνεσαι, ενώ η γοητεία και ο μαγνητισμός σου, σε κάνουν πόλο έλξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, κάνεις ένα flashback στα αισθηματικά σου, θυμάσαι και αναπολείς στιγμές που πέρασαν! Ψάχνεις να βρεις τι έφταιξε αλλά και ποιο ήταν το μάθημα που σου έδωσαν οι σχέσεις του παρελθόντος. Αποφεύγεις να ομολογήσεις όλα όσα αυτή τη στιγμή αισθάνεσαι και κρατάς κάποια πράγματα μόνο με τον εαυτό σου! Στα επαγγελματικά σου οι προοπτικές είναι καλές για να μπορέσεις το διάστημα αυτό, να πετύχεις κάποιους στόχους σου!

ΛΕΩΝ
Έρωτας ή φιλία; Φιλία ή έρωτας; Μπορεί και τα δύο, δεν θα κάτσεις να προβληματιστείς … Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, έχεις την ανάγκη να γνωρίσεις νέο κόσμο, να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να φλερτάρεις μέσα σε παρέα και να «παίξεις» για να ανέβει το γόητρό σου! Μία φιλική σχέση μπορεί να παίρνει τώρα μία πιο ερωτική μορφή ενώ αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, νιώθεις όμορφα γιατί ο σύντροφός σου είναι παράλληλα και το καλύτερο φιλαράκι σου με το οποίο διασκεδάζεις και περνάς καλά! Το διάστημα ωστόσο είναι ιδανικό για να μπορέσεις να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σου προσδοκίες, ενώ θα είσαι και αρκετά δημοφιλής στο περιβάλλον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αξιοποιώντας τα δημιουργικά σου ταλέντα μπορείς αυτό το διάστημα να βελτιώσεις αισθητά την καριέρα σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθά να ασχοληθείς με μεράκι με τη δουλειά σου, προκειμένου να κατακτήσεις τους προσωπικούς στόχους! Σημαντικό είναι ωστόσο να δώσεις προσοχή στην επιλογή των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν, συγκρατώντας κάποιες στιγμές τον μεγάλο ενθουσιασμό που σε παρασύρει και σε μεγάλα βήματα για την πορεία σου !

 

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σου χαρίζει την έμπνευση, την ιδέα και το όραμα που σου είναι απαραίτητα για να κάνεις τα επόμενα βήματά σου! Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται σε υποθέσεις που σχετίζονται με την μόρφωση, την επέκταση, τις συμφωνίες ή και τις επαφές με εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για να συναντήσεις ένα αγαπημένο πρόσωπο με το οποίο σε χωρίζει απόσταση. Ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά μέσα από μία φιλική γνωριμία ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο! Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό το διάστημα αρχίζεις να νιώθεις πιο ανάλαφρα και αισιόδοξα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες , αλλά φέρνει στα χέρια σου και χρήματα τα οποία σου όφειλαν, τα περίμενες ή είχαν καθυστερήσει. Μία ανάσα οικονομική μπορεί να υπάρξει μέσω κάποιου μπόνους, αύξησης του εισοδήματος του συζύγου ή μέσω τακτοποίησης χρηματικών υποθέσεων που σχετίζονται με μισθοδοσία / νομικά / γραφειοκρατικά / δικαστικά! Σημαντικό ωστόσο είναι να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στις επενδύσεις σου, ενώ πρέπει να έχεις κατά νου ότι αυτό τον καιρό είναι πολύ πιθανό να σπαταλήσεις λίγο παραπάνω χρήμα για το παιδί ή για ένα δημιουργικό σχέδιο. Η ερωτική σου λίμπιντο, θα είναι αρκετά ανεβασμένη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τους Διδύμους, θα δώσει έμφαση αυτό το διάστημα στον τομέα των σχέσεών σου! Το ενδιαφέρον σου θα είναι δοσμένο στον δεσμό σου ή αν δεν έχεις σύντροφο, είναι μία καλή ευκαιρίες για να ανοιχτείς, να κάνεις μία νέα γνωριμία και γιατί όχι μία νέα σχέση που θα σε ενθουσιάσει ! Η συντροφική σου ζωή γεμίζει με χαρά, ενθουσιασμό, δεν θα λείψει όμως και η τάση της επιπολαιότητας και της αστάθειας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Υποστήριξη όμως δέχεσαι και στην βελτίωση των σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών σου!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τον 6ο Ηλιακό σου Οίκο, έρχεται για να ομορφύνει κατά κάποιο τρόπο τη καθημερινότητά σου, βελτιώνοντας την ποιότητά της και δίνοντας τα ερεθίσματα για να μπορέσεις να επιφέρεις την αρμονία. Σε αυτή τη χρονική περίοδο θα φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου, την διατροφή σου, θα διακόψεις κακές συνήθειες, προκειμένου να νιώσεις και πάλι ευεξία. Στην εργασία σου θα ακολουθήσεις πιο ήρεμους ρυθμούς, βελτιώνοντας το πρόγραμμά σου. Ενασχόληση με τα κατοικίδια (ή απόκτηση ενός) είναι η αιτία που θα σου προσφέρει χαμόγελα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία πολύ ερωτική αλλά και δημιουργική περίοδος ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα φροντίσει να σε ανανεώσει δίνοντάς σου σημαντικές ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές! Ο έρωτας, το παιδί , ένα δημιουργικό σου σχέδιο αλλά και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα αποτελέσουν για σένα πηγή χαράς και αισιοδοξίας! Νέα φλερτ και κατακτήσεις σε αναζωογονούν ενώ και εσύ από την πλευρά σου επιλέγεις να ακολουθήσεις περισσότερο οτιδήποτε σου δίνει χαρά! Λίγο προσοχή ωστόσο στην επιπολαιότητά σου με το χρήμα, όπου αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

ΙΧΘΥΣ
Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση, βελτιώνεται η ψυχολογική σου διάθεση και ανανεώνεται η ποιότητα της ζωής σου. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, έρχεσαι πιο κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα, βελτιώνεις τη σχέση με την οικογένεια, περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή και κάνεις αλλαγές μέσα σε αυτό (πχ αλλαγή διακόσμησης, μία συγκέντρωση φίλων) ! Σημαντικό είναι να τονίσω εδώ ότι οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα είστε σε κύμα ευφορίας, όλα τα αισθάνεστε ιδανικά, κάνετε όνειρα, σχέδια και αυτή την περίοδο μπορεί άθελά σας να κάνετε λάθη τα οποία θα οφείλονται στον δικό σας ωραιοποιημένο τρόπο αντίληψης.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Ο Στέφανος κάνει μοιραία συμμαχία

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια του Β’ κύκλου της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ  Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την...