Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυψέλη: πατέρας και αδερφός κλείδωσαν 22χρονη επειδή δεν ήθελαν τον σύντροφό της!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κυψέλη την Κυριακή, όταν ένας 50χρονος από την Αλβανία, ο 21χρονος γιος του και ακόμη ένα άτομο που δεν έχει μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί, προχώρησαν στην… αρπαγή της 22χρονης κόρης και αδερφής τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη κοπέλα έκανε σχέση με έναν 37χρονο από την Αλβανία, την οποία δεν ενέκρινε η οικογένειά της. Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν πατέρας, γιος και ένας φίλος τους, με Ι.Χ. αυτοκίνητο ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή κοπέλα. Όταν την εντόπισαν να είναι έξω με τον σύντροφό της, κατέβηκαν από το όχημα και με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, την άρπαξαν και την μετέφεραν με το ζόρι σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή, όπου την κράτησαν φυλακιαμένη.

Έχοντας ήδη μεριμνήσει να της απομακρύνουν το κινητό τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο σκηνικό κρατάει πάρα πολλές ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας (27/6) η 22χρονη τους πείθει ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχει, χτυπούν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρίσκει ευκαιρία να ενημερώσει τις αρχές για την… “απαγωγή” της.

Σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο φτάνουν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, και αφού εντόπισαν το σπιτι συνέλαβαν τους τρεις άνδρες και τους οδηγούν στο τμήμα. Οι δύο πρώτοι συλλαμβάνονται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Πηγή: ant1news.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ