Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιωάννινα: Έρευνα της αστυνομίας για φάρσα με δήθεν επιστράτευση

Έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος κρύβεται πίσω από την κακόγουστη φάρσα που έγινε στα Ιωάννινα, με ψεύτικα έντυπα για επιστράτευση διενεργεί η αστυνομία.

Μία ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων αναστατώθηκε όταν το πρωί κάτω από τις πόρτες των διαμερισμάτων βρέθηκαν έντυπα που καλούσαν τους άνδρες σε δήθεν επιστράτευση. Ως αποστολέας φερόταν η «Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου» με τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αποδέκτες ήταν όλοι οι άρρενες μεταξύ 18 και 45 ετών, οι οποίοι, με βάση τα ψεύτικα έντυπα καλούνταν να παρουσιαστούν στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο…

Στο κείμενο που ακολουθούσε πάντως υπήρχαν κάποιες υπόνοιες ότι μπορεί να ήταν μία κακόγουστη φάρσα καθώς οι εμπνευστές του πονήματος στις οδηγίες προς τους εν δυνάμει επίστρατους ανέφεραν ότι θα έπρεπε να είχαν μαζί τους έγγραφη δήλωση από την αστυνομία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων ενώ όσοι υπηρέτησαν στο Ναυτικό θα πρέπει να παρουσιαστούν στο κοινοτικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων!

«Η επιθετική ενέργεια προς τον Ουκρανικό λαό που παρόμοιά της έχουμε δει μόνο στη Σερβία, την Βοσνία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Σομαλία, τη Συρία, τη Λιβύη, το Κόσοβο και αλλού μας βρίσκει αποτροπιασμένους αλλά ταυτόχρονα και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε εχθρική απειλή εσωτερική ή εξωτερική. Για όλους τους παραπάνω λόγους…. Καλούμε όλον τον άρρενα πληθυσμό μεταξύ 18 και 45 ετών να παρουσιαστεί στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο με το απολυτήριο στρατού και έγγραφη δήλωση από την αστυνομική υπηρεσία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων» ανέφεραν τα έντυπα.

Το βέβαιο είναι ότι η χώρα δεν βρίσκεται σε επιστράτευση.

Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...