Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Σε διπλό ταμπλό η Μυρτάλη τη νέα σεζόν

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια του β κύκλου της αγαπημένης σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Σε περίεργη θέση θα βρεθεί η Μυρτάλη, τη νέα σεζόν στην γη της ελιάς. Το φινάλε θα είναι αρκετό, για να μας βάλει σε σκέψεις. Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου θα είναι η αφορμή, για να ξεσπάσουν αρκετά σκάνδαλα.

Όπως βλέπουμε τελευταία, η Μυρτάλη συνεχίζει να ονειρεύεται τον Αλέξη. Οι στιγμές που περνούν στα όνειρά της, είναι ιδιαίτερα τρυφερές. Ο έρωτάς της για εκείνον αρχίζει να φουντώνει, παρόλο που η ίδια δε το αντιλαμβάνεται.

 

Στο μεταξύ, ο Χρήστος παραμένει απόμακρος απέναντί της. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για τα συναισθήματά του, για αυτό και κάνει αργά βήματα μαζί της. Δε θέλει να πάρει κάποια βιαστική απόφαση, για τη συγκεκριμένη σχέση.

Η Μυρτάλη σταδιακά αρχίζει να διχάζεται. Ένα παθιασμένο φιλί, θα είναι αρκετό για να την μπερδέψει περισσότερο. Ο Αλέξης θα την αρπάξει και θα της δώσει ένα καυτό φιλί στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, γεγονός που θα την ταράξει.

 

Εκείνη, θα αφεθεί στην αγκαλιά του, με την ερωτική αυτή περιπέτεια να ξεκινά. Στα επεισόδια της νέας σεζόν, η Μυρτάλη θα πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να συνεχίσει τη ζωή της, στην γη της ελιάς. Και οι δύο επιλογές, βέβαια, είναι φοβερά επικίνδυνες για την ίδια… Τόσο ο Αλέξης, όσο και ο Χρήστος, δεν είναι αυτό που δείχνουν.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ