Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Η Μελέκ πέφτει σε κώμα

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ELIF που επανήλθε στο STAR καθημερινά στις 7 το πρωί.

Όσο η Μελεκ βρίσκεται στη φυλακή, κανένας δεν μπορεί να την προστατεύσει από τη συμμαχώ στήσει η Φιντάν με την Κιγιμέτ.

Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια η κοπέλα δέχεται επίθεση και μεταφέρεται με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο.

Η Μελεκ έχει καταλάβει πως όσο βρίσκεται στη φυλακή η ζωή της είναι σε κίνδυνο, καθώς η Φιντάν πληρώνεται από την Κιγιμέτ για να της κάνει την καθημερινότητα της κόλαση. Και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, οι φόβοι της επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο.

 

Όλα αρχίζουν όταν ο Μαχίρ, προσπαθώντας να βοηθήσει τη Μελεκ να επικοινωνήσει με την Ελίφ, δίνει ένα κινητό τηλέφωνο στη μικρή μέσω της Ασλί κρυφά απ’ όλους. Το κοριτσάκι είναι χαρούμενο επειδή θα μιλήσει με τη μητέρα του, ενώ η Τσιτέκ και η Γκαρίς βοηθούν τη Μελέκ για άλλη μία φορά και εκείνη τηλεφωνεί στην Ελίφ.

Ωστόσο, δυστυχώς, η Φιντάν πιάνει τη Μελεκ ενώ μιλάει με την κόρη της στο τηλέφωνο. Αμέσως της επιτίθεται για να της πάρει με βίαιο τρόπο τη συσκευή και κατά τη διάρκεια του καβγά τους η Φιντάν σπρώχνει τη Μελέκ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της.

Η κοπέλα σωριάζεται στο έδαφος με εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, Η Φιντάν τηλεφωνεί στην Κιγιμέτ και της εξηγεί τι συνέβη και εκείνη είναι χαρούμενη με τα άσχημα νέα.

Στη συνέχεια, η τελευταία βρίσκει την Ελίφ να έχει στα χέρια της το τηλέφωνο και το σπάει. Λίγο μετά, ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Μελέκ νοσηλεύεται και είναι σε απόγνωση όταν πληροφορούνται τα άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας της.

Έπειτα, για τη συμπλοκή στη φυλακή ενημερώνονται η οικογένεια Χακτανίρ και η Ελίφ. Η μικρή θέλει να πάει με τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ να δει τη μητέρα της, αλλά δεν την παίρνουν μαζί τους στο νοσοκομείο. Όμως η Ελίφ ετοιμάζει την τσάντα της και φεύγει από την έπαυλη κρυφά.

Από την άλλη, ο Μαχίρ νιώθει λυπημένος και ένοχος, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει τη Μελεκ και τώρα εκείνη δίνει μάχη για τη ζωή της στο χειρουργείο.

Λίγο αργότερα, η Ελίφ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και εκείνος την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Όλοι βρίσκονται εκεί και προσεύχονται να γίνει καλά η Μελέκ και να ανακτήσει τις αισθήσεις της μετά το κρίσιμο χειρουργείο.

 

Η Ελίφ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της και μιλώντας με αγάπη στη μητέρα της γίνεται το θαύμα και η Μελεκ συνέρχεται από τα κώμα. Όλοι είναι χαρούμενοι από αυτή την εξέλιξη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μαχίρ και ο Κερέμ κατηγορούν τον εαυτό τους για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ, καθώς δεν κατάφεραν να την προστατεύσουν. Τώρα, όμως, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να αποφυλακιστεί!

Πηγή:MYTV, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ