Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάτρα: Οι 34 νέες καταθέσεις που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Να γίνει άμεσα εκταφή»

Νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών έρχονται στο φως της δημοσιότητας και καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Οι 34 νέες καταθέσεις βρίσκονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα και τις αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο του Mega o Βασίλης Λαμπρόπουλός.

Νοσηλεύτρια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, η οποία χειρίστηκε την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, δήλώσε σίγουρη ότι «λόγω πτώσης του οξυγόνου στην Τζωρτζίνα, θα κτυπούσε το οξύμετρο και η μητέρα της δεν μας ειδοποίησε! Πράγματι επιβεβαιώνω ότι της είχε βγει η παροχή ρινικού οξυγόνου».

Παράλληλα, στην κατάθεσή της αναφέρει πως το οξυγόνο που παρεχόταν στην Τζωρτζίνα ήταν δύο λίτρα.

«Η ανακοπή της Τζωρτζίνας ήταν κάτι το αναπάντεχο κι είπα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που συνέβη. Δεν υπήρχε καμιά λογική εξήγηση. Όταν εισήλθε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στις 8 Απριλίου την ρωτούσα τι είχε και δεν μου απαντούσε. Τότε απευθύνθηκα στην μητέρα και της είπα: «Μου φαίνεστε νορμάλ άνθρωπος και καταλαβαίνετε ότι η Τζωρτζίνα δεν έχει καμιά πάθηση και θα πάρετε εξιτήριο αύριο», αναφέρει γιατρός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Γιατρός της ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα χαρακτήρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως ψυχρή και ατάραχη.

«Η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ψυχρή, δεν είχε κανένα πένθος, καμιά θλίψη. Σαν η κόρη της να νοσηλευόταν για μία απλή γρίπη, σαν να ήταν ξένο παιδί. Πρώτη φορά βλέπαμε κάτι τέτοιο».

Ο γιατρός του Ωνάσειου καταρρίπτει με την κατάθεσή του τους ισχυρισμούς της 33χρονης για γονιδιακό πρόβλημα.

«Ο γονιδιακός έλεγχος ολοκληρώθηκε και δεν προέκυψε οποιοσδήποτε συσχετισμός. Εξαντλήθηκαν όλα τα γονίδια στα όρια της υπάρχουσας γνώσης».

Πηγή: newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ