Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Στέφανος και Ελένη φεύγουν από τη Μάνη

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

Ο Στέφανος και η Ελένη δίνουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους και πηγαίνουν στην Ισπανία.

Ο Στέφανος Καπερνάρος, καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ έντονα. Είτε με τη σχέση του με τη Μυρτάλη είτε με τη στάση του απέναντι σε διάφορα οικογενειακά ζητήματα.

Σύντομα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο νεαρός αρχίζει να αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα που τον κρατάνε πίσω και αιτία γι’ αυτό είναι ο χωρισμός του από την Ελένη. Ετσι, αποφασίζει να αλλάξει σιγά-σιγά τακτική απέναντι σε κάποια πρόσωπα, με πρώτο και καλύτερο τη μητέρα του, την Αρετή, αλλά και να αφήσει πίσω του ψυχοφθόρες καταστάσεις που του έχουν κοστίσει. Έτσι, ο νεαρός, συναντιέται με την Ελένη και της ζητάει να κάνουν μία συζήτηση σχετικά με τα σωστά και τα λάθη που έκαναν στη σχέση τους και οδηγήθηκε στην τόσο γρήγορη λήξη της. Όπως και γίνεται. Μάλιστα, ο Στέφανος δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος και στη συνέχεια προτείνει στην κοπέλα να κάνουν μια νέα αρχή.

Η Ελένη, αν και δείχνει επιφυλακτική, ανταποκρίνεται θετικά. Ωστόσο, η Αρετή μαθαίνει αυτή την εξέλιξη και αντιδρά αρνητικά. Αυτή τη φορά, όμως, ο Στέφανος θέτει, επιτέλους, τα όρια του. Και σαν να μη φτάνει αυτό, ο νεαρός συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία, προκείμενου να κάνει το συντομότερο δυνατόν ένα ταξίδι εκεί. Μάλιστα, όταν ενημερώνει σχετικά την Ελένη, εκείνη του εξομολογείται πως θέλει πολύ να τον ακολουθήσει και ότι αυτό το ταξίδι θα κάνει καλό και στους δύο.

 

Γρήγορα, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει τις αποσκευές του και φεύγει για την Ισπανία. Μόνο που αυτό το ταξίδι ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα ζωή τους. Κι αυτό γιατί ο Στέφανος και η Ελένη αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν τη Μάνη, να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Πηγή:MYTV, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ