Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 16 έως 22 Μαΐου 2022 από την Α.Λεούση

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 16 έως 22 Μαΐου 2022 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

της Άντας Λεούση
Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Δες την εβδομαδιαία πρόβλεψή σου!

ΚΡΙΟΣ: Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Η ερωτική σας ζωή θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας. Η θέλησή σας μαζί με το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο.


ΤΑΥΡΟΣ: Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε ένα ασυγκράτητο ερωτισμό. Εκμεταλλευτείτε την άνεση που θα έχετε με τους άλλους για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που επιθυμείτε, χωρίς όμως να γίνεστε ακραίοι ή παράλογοι στις απαιτήσεις σας, γιατί έτσι δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα είναι αναπόφευκτες και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Η διάθεσή σας για επέκταση δε θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, που όπως πιστεύετε η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αιχμηρότητα που θα διατηρείται θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πριν εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους. Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα διαισθάνεστε ότι δε θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δε θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν. Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες.

ΛΕΩΝ: Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Δε χρειάζεται να θεωρείτε το συμβιβασμό ως πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις, είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε, μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούριο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει και έτσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για ένα αληθινό σύντροφο δε χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Μην χρησιμοποιήσετε το φόβο της απόρριψης σαν προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να θα το βρίσκατε, δε θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματά σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από το σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δε θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα, όσο θέλετε να δείχνετε. Κάντε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και στις απόψεις σας, πρώτον για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και δεύτερον γιατί δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι που θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας. Νιώθετε ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των σχέσεων ή το δεσμό σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Αναλύστε τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα, προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, γιατί είναι κρίμα να γκρεμίσετε ότι χτίσατε. Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις κάνοντας επανεκτιμήσεις. Εσείς που δεν έχετε μια σταθερή σχέση, φαίνεται πως θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε. Ξαναγνωριστείτε από την αρχή για να δείτε που ταιριάζετε και ποια πράγματα πρέπει να γεφυρώσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε, θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε και να κάνετε μια καινούρια αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Βέβαια, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείτε με παλιές αγάπες και να ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα που σας συνδέουν. Η κρίση σας για το αν ταιριάζετε θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με ευαισθησία και ευθύτητα το πρόσωπο που θέλετε και να του δείξετε πως είστε τώρα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η κατανόηση και η συνεννόηση είναι εφικτές, αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε και εσείς. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι είναι ένα ταξίδι ρομαντικό, μακριά από τις καθημερινές τριβές και υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στο σύντροφό σας θα φέρει μια γλυκιά συνύπαρξη και η ατμόσφαιρα θα είναι γλυκιά, ζεστή και ευχάριστη, ενώ η αίσθηση σιγουριάς που θα πάρετε θα σας βοηθήσει ακόμα και στις προσπάθειές σας για αναγνώριση στον επαγγελματικό σας τομέα. Όπως και να έχει η αγάπη υπάρχει στη ζωή σας, γι’ αυτό απογειωθείτε και απολαύστε την.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ