Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor Διαρροή 2/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο Survivor. Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor διαρροή 2/3: Ηρεμία τις τελευταίες μέρες στο Survivor. Λίγα πράγματα, ησυχία, όχι κάτι ιδιαίτερο σε εντάσεις. Έχει και μια πτώση η τηλεθέαση από τη στιγμή που οι Διάσημοι πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το μενού απόψε έχει έπαθλο φαγητού. Ποιος θα το πάρει;

Αυτή η εβδομάδα κύλησε αναιμικά σε ότι έχει να κάνει με τις εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Πόσο ενδιαφέρον να έχει η κόντρα του Σάββα Κάλφα με τον κωλοτούμπα Γιώργο Κατσαούνη; Ακόμα και στα συμβούλια του νησιού για τους υποψηφίους δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο. Αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης να είναι από τα πλέον χαμηλά φέτος. Κακά τα ψέματα. Θέλει και λίγο ένταση το πράγμα. Διότι, δουλειά έτσι δεν γίνεται.

Οι κόκκινοι δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτε. Παρά το γεγονός πως η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα. Η Κάτια βλέπουμε από το trailer πως είναι έξαλλη στο σημερινό αγώνισμα επάθλου φαγητού.

Σε ότι έχει να κάνει τις υπόλοιπες κόκκινες παίκτριες, είναι φανερό δεν μπορούν να βοηθήσουν. Η Ναυσικά είναι μακριά από τον καλό της εαυτό, η Ευρυδίκη δεν μπορεί πια να ξεκλειδώσει εύκολα Με άλλα λόγια, αν δεν βρει ξανά πατήματα ο Άρης Σοϊλέδης δεν πρόκειται να κερδίσουν ξανά οι Διάσημοι. Πάει καιρός από τα διαδοχικά σερί νικών τους.

Survivor διαρροή 2/3: Μπλε ή κόκκινο το έπαθλο;

Η εκτίμησή μας από το βράδυ για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού ήταν για μία ακόμα φορά ορθή. Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε για μία ακόμα φορά. Οι Μαχητές είναι αυτοί που θα πάρουν ένα ακόμα έπαθλο φαγητού αυτή την εβδομάδα.

 

Θα πέσει πείνα στην κόκκινη καλύβα. Αυτό είναι φανερό και έχει αρχίσει να επηρεάζει τους παίκτες σε έντονο βαθμό. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ούτε καν το έπαθλο επικοινωνίας δεν κατόρθωσαν να πάρουν που συνήθως ήταν κόκκινη υπόθεση. Δύσκολες μέρες έρχονται…

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ