Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82

Ο Κωνσταντής ζηλεύει και συγκρούεται με τον Δάκη, ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω. Ο Κυριάκος απαγορεύει στην Ουρανία να πάρει το παιδί του στην Αμερική. Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο κι ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως θα μιλήσει.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 (VIDEO)

Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει αλλά ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Ο Δούκας πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό περίγυρο της Αντιγόνης ενώ η Μυρσίνη έχει δεύτερες σκέψεις για την καμπάνια του τσιγάρου της.

Ο Νικηφόρος αποφεύγει τη Ρένα και η Πηνελόπη διστάζει να προχωρήσει το σχέδιο της με τον Μελέτη επηρεασμένη από τα λόγια του. Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και στριμώχνουν το Δούκα και τη Μυρσίνη. Τα παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία να ομολογήσουν αν έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 (VIDEO)

Το video αναμένεται να ανέβει από τον ΑΝΤ1 Ελέγξτε ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 (VIDEO)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ
78 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ