Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ – Επόμενα Επεισόδια: Ανατροπή στο αποτέλεσμα της δίκης για την επιμέλεια της Κατερίνας

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ

Τα σκουλαρίκια που χάρισε ο Θωμάς στην Ιωάννα φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας.

Ο Ιάσονας βλέπει τον πατέρα του πρώτη φορά να αγωνιά γι’ αυτόν. Η Δάφνη προσπαθεί να έρθει κοντά ξανά με τον Αντώνη ενώ η Άννα φαντάζει μια καινούρια απειλή για τη σχέση τους. Ο Στέφανος, σε συνεργασία με τον Μιχάλη, φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα. Θα τον φέρουν πίσω; Εκείνος θα τολμήσει να ομολογήσει ότι συνεργάστηκε με τον Σπύρο;

Οι άντρες του Στέφανου και του Μιχάλη πιάνουν στην Κούβα τον Νικήτα. Η Λουίζα είναι βέβαιη πια για την ενοχή του Σπύρου σε ό,τι της έχει συμβεί και παίρνει την Κατερίνα από το ξενοδοχείο στο σπίτι. Η Μαρία απειλεί την Έλενα με αποκαλύψεις αν δεν σηκωθεί να φύγει.

Η Κορίνα κάνει μια ανακάλυψη στο σπίτι του Άλκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Ένας πολύ καίριος μάρτυρας εμφανίζεται στη δίκη για την επιμέλεια της Κατερίνας που ανατρέπει το αποτέλεσμα.

Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της Κατερίνας βγαίνει υπέρ της Λουίζας και όλοι πανηγυρίζουν. Ο Μιχάλης εκπλήσσεται ευχάριστα απ’ το γεγονός ότι η Έλενα έχει φύγει απ’ το νησί, ενώ ο Σπύρος αισθάνεται για μία ακόμη φορά προδομένος. Ο Άλκης και η Κορίνα, πελαγωμένοι, προσπαθούν να φροντίσουν το μωρό, ενώ η Λήδα παραμένει άφαντη.

Ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι, έτοιμος για έναν νέο κύκλο συγκρούσεων με τον Αντώνη. Η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Χριστίνα. Το σχέδιο για τη σύλληψη του Νικήτα στέφεται με επιτυχία. Στο άκουσμα της είδησης, ο Σπύρος αγωνιά για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ