Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι Φέρνει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15/1: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 14 Ιανουαρίου 2022 ο Ερμής από τις 10° 19’ του Υδροχόου, ο οποίος βρίσκεται σε στάση καθώς από αύριο 15/01/2022 θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνηση του, θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στις 10° 19’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα μας φέρει μεν ενθουσιασμό και μια διάθεση να σπάσουμε την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας, ταυτόχρονα δε, θα μας φέρει αντιμέτωπους και με απροσδόκητες εξελίξεις και αλλαγές σχεδίων που θα μας προκαλέσουν αναστάτωση και ένταση. Αυτό θα συμβεί γιατί τα, όποια, γεγονότα δεν θα γίνουν κατόπιν δικών μας ενεργειών, τουναντίον, εμείς θα είμαστε οι τελικοί αποδέκτες ενεργειών, ακόμα και κακόβουλων, άλλων ανθρώπων.

Προκλητικότητα και επικοινωνιακά λάθη!
Ίσως παρατηρήσουμε κάποιες απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά των όποιων άλλων της ζωής μας που θα μας αποσυντονίσουν και, κατά κάποιο τρόπο, θα μας απογοητεύσουν καθώς η συμπεριφορά τους απέναντί μας θα μοιάζει περισσότερο επιθετική, και μάλιστα αναίτια, ή ακόμα και, κατά περιπτώσεις, προσβλητική.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η όψη αυτή ευνοεί τα επικοινωνιακά ατοπήματα λόγω βιασύνης, ξεροκεφαλιάς ή ακόμα και υπερβολικής ανάγκης αντίδρασης έναντι στα όποια κατεστημένα της ζωής μας, καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί γιατί τα αποτελέσματα των όποιων λαθών θα τα βρούμε μπροστά μας. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι λέμε και ακόμα περισσότερο σε αυτά που γράφουμε γιατί διαφορετικά θα νιώσουμε τη λατινική ρήση «Verba volant, scripta manent» δηλαδή: Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν στο πετσί μας γιατί τα πάντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον μας.

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να πλάσουμε στο μυαλό μας σενάρια που, σε πολλές περιπτώσεις, δεν θα ανταποκρίνονται, σώνει και καλά, στην πραγματικότητα τα οποία και θα μας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις που με την σειρά τους θα μας οδηγήσουν σε λογομαχίες οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ρήξεις σχέσεων.

Επίσης, αναβολές και τροποποιήσεις σε ταξίδια που θέλουμε να κάνουμε αλλά και διάφορες επιπλοκές σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά ραντεβού, σπουδές και πιστοποιήσεις, καθώς και ζημιές σε μεταφορικά μέσα ή τεχνολογικό εξοπλισμό, θα μας προκαλέσουν πονοκέφαλο και νεύρα. Όμως, μπορούμε να δούμε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και να χρησιμοποιήσουμε τις όποιες αναβολές για να σκεφτούμε διπλά και τριπλά τις κινήσεις μας, να μην αντιδρούμε αυθόρμητα και χωρίς σοβαρή σκέψη, να είμαστε ευέλικτοι και να έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά και, πάνω από όλα, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με άτομα που, είτε από κοινού συμμετέχετε σε κάποιο σύλλογο ή ομάδα, είτε προέρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευτούν και να υπάρξει ρήξη στη μεταξύ σας σχέση. Επίσης όμως, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις εντελώς απρόσμενες σε σχέση με κάποιο οικονομικό ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας, όσο και οι σχέσεις σας με τους υφισταμένους ή γενικά τους συναδέλφους σας, θα δοκιμαστούν με την όψη αυτή. Οι απότομες αλλαγές, όχι μόνο στην διάθεσή σας αλλά και στην συμπεριφορά των όποιων άλλων προς εσάς, θα σας γεμίσουν ένταση και νεύρα. Προσοχή, γιατί θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να χαλάσουν τη δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα βιώσετε μια είδους εσωτερική ένταση καθώς θα αισθάνεστε ότι δεν έχετε τους τρόπους ή δεν μπορείτε ή, ακόμα χειρότερα, οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες και ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σας. Επιπροσθέτως, τροποποιήσεις ή ακυρώσεις σε επαγγελματικά σας ταξίδια και αναβολές σε συμβόλαια θα σας αγχώσουν λίγο παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένης της όψης αυτής, θα πρέπει να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα μάλιστα αυτά που διαχειρίζεστε με τρίτους γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές που θα χαλάσουν την δική σας, κυρίως, εικόνα. Επίσης, αν έχετε κάποιου είδους εκκρεμότητες σχετικές με δάνεια σε τράπεζες ή οφειλές σε δημόσιους οργανισμούς, καλό θα ήταν να τις τακτοποιήσετε άμεσα.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρξουν σχετικά με τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες σας. Οι δικές σας ιδέες και τα δικά σας θέλω τα οποία με ζήλο θα υποστηρίζετε, θα έρθουν σε αντίθεση με τα αντίστοιχα των, όποιων, άλλων με αποτέλεσμα συγκρουσιακές συμπεριφορές που, στο τέλος της ημέρας, δεν θα σας κάνουν καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικές ανατροπές και αιφνίδιες εμπλοκές τρίτων στο πρόγραμμα και γενικά την επαγγελματική σας ζωή που θα ταράξουν τα ήσυχα, ως ώρας, νερά σας. Επιπλέον, η αρνητική εξέλιξη κάποιας συνεργασίας δεν θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε κάποια σχέδιά σας αλλά, τουναντίον, θα σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος σε σχέση πάντα με την οικονομική σας πραγματικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ή τον ερωτικό σας παρτενέρ, καθώς αμφότεροι θα αισθάνεστε ότι κανείς δεν καταλαβαίνει τις βαθιές σας ανάγκες με αποτέλεσμα να νιώθετε συναισθηματικά μόνοι και ως εκ τούτου οξύθυμοι και ευέξαπτοι. Επιπλέον, κάποια επιπρόσθετα οικονομικά θέματα σχετικά με εκκρεμότητες θα σας στρεσάρουν παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς θα κληθείτε να αντιμετωπίστε, για μια ακόμα φορά, κάποιες αλλαγές, τόσο στις επικρατούσες οικογενειακές συνθήκες, όσο και στην συμπεριφορά των οικείων σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναλάβετε να βάλετε μια τάξη ενώ ταυτόχρονα να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που εσείς αντιδράτε, π.χ. αν έχετε μια πιο ήπια συμπεριφορά να «σφίξετε λίγο τα λουριά» ή αν είστε πιο δυναμικοί να βρείτε λύσεις με πιο ειρηνικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι αγαπάτε την ειλικρίνεια και θέλετε πάντα να είστε δίκαιοι και να λέτε αυτό που πραγματικά πιστεύετε. Όμως, ιδιαίτερα με την όψη αυτή, ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερη διακριτικότητα έτσι ώστε να μην έχετε προβλήματα με τους γύρω σας, ιδιαίτερα αν αυτοί βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με εσάς. Επίσης, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με το μεταφορικό σας μέσο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες αναβολές σχετικές με χρήματα που αναμένετε σε συνδυασμό με έκτακτα έξοδα, ίσως ακόμα και σε σχέση με τα παιδιά σας ή με το ταίρι σας, θα λειτουργήσουν πιεστικά και θα σας αγχώσουν λίγο παραπάνω. Επίσης, προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί μπορείτε σε περίπτωση που βρεθείτε εν τω μέσω διασποράς διαφόρων ειδήσεων, των οποίων την πηγή δεν γνωρίζετε από πρώτο χέρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να αντικρούσετε παγιωμένες συμπεριφορές και αντιλήψεις εκ μέρους των οικείων σας αλλά και γενικά να τροποποιήσετε τον τρόπο που είναι δομημένες οι οικογενειακές σας σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς ή να διαχειριστείτε την αλλαγή συμπεριφοράς εκ μέρους νεότερων μελών της φαμίλιας σας. Ορισμένοι από εσάς θα αλλάξετε τόπο κατοικίας.

ΙΧΘΥΣ

Τόσο οι αυξημένες υποχρεώσεις σας, όσο και η γενικότερη ασυνεννοησία που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας πιέσουν και θα σας αγχώσουν. Όλο αυτό όμως θα έρθει να κουμπώσει σε μια ήδη πιεστική συναισθηματικά πραγματικότητα με αποτέλεσμα να νιώθετε πιο επιθετικοί και να έχετε εκρήξεις νεύρων. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ