Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης στη φυλακή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση! Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Αστέρη και στον Πετρή καταλήγει σε τραγωδία και ο πρώτος οδηγείται στη φυλακή.

Οι συγγενείς των Βρουλάκηδων διψούν για εκδίκηση, ενώ η Μαρίνα θρηνεί τον μονάκριβο γιο της προσπαθώντας παράλληλα να μην ανοίξει ακόμη ένας κύκλος αίματος.

Η αποκάλυψη πως η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον Πετρή για την ημέρα του φόνου του Στεφάνή προκαλεί ένα ντόμινο αντιδράσεων και εξελίξεων. Ο Πετρής και ο Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι και έπειτα από ένα μοιραίο λάθος ο πρώτος καταλήγει νεκρός από το όπλο του Σταματάκη .Όσα θα ακολουθήσουν ύστερα από αυτή την τραγωδία είναι ολέθρια. Η είδηση της δολοφονίας του Πετρή δεν αργεί να μαθευτεί και πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του.

Η γιαγιά Ειρήνη, η Μαρίνα και η Αργυρώ θρηνούν τον νεαρό, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν πως ακόμη ένας κύκλος αίματος ανοίγει. Ο Αστέρης είναι σοκαρισμένος από όσα έγιναν. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως άθελά του σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγαπάει και αποφασίζει να εξαφανιστεί.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της, ενώ η Καλλιόπη με τον Μαθιό προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Αντιλαμβάνονται πως οι Βρουλάκηδες θα βάλουν στο στόχαστρο τον Αστέρη και μεθοδεύουν τη φυγάδευσή του από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την Αστυνομία, η οποία τον ψάχνει παντού.

Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να βρεθεί στο πλευρό του Αστέρη αλλά η προσπάθειά της να του δώσει ελαφρυντικά για το φονικό θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο, ο οποίος είναι καταρρακωμένος από τον θάνατο του Πετρή. Όσο οι μέρες περνούν, οι συγγενείς του Πετρή φτάνουν στο χωριό για την κηδεία του και η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανθίζει και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πετρή και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και είναι διαλυμένος. Στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό και οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψούν για εκδίκηση.

 

Εν τω μεταξύ, η μεγάλη ώρα φτάνει και πραγματοποιείται η κηδεία του Πετρή. Εκείνη τη στιγμή, αποφασίζει και ο Αστέρης να βγει οριστικά από τη σπηλιά όπου κρυβόταν και παραδίδεται στην Αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέλφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο και να μη συνεχίσουν αυτό το λουτρό αίματος. Εκείνοι, όμως, πιστεύουν πως το αίμα πληρώνεται με αίμα. Θέλουν να εκδικηθούν για τον θάνατο του Πετρή και οι Σταματάκηδες αντιλαμβάνονται πως κινδυνεύουν.

Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη τρέμει πως ο Αστέρης θα έχει την τύχη του πατέρα του στη φυλακή. Λίγες ημέρες αργότερα, κι ενώ ο Αστέρης βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο. Οι δυο τους έχουν μία κουβέντα για όσα έγιναν και ο Αστέρης είναι χειρότερα ψυχολογικά, καθώς συνειδητοποιεί πόσο πόνο προκάλεσε. Από την άλλη, η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε, αλλά η επιμονή της να αναλάβει την υπεράσπιση του Αστέρη τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Άγγελο.

Πηγή:MYTV, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...