Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Επόμενα Επεισόδια: Η Καλλιόπη μπουκάρει στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha.

Η ιστορία από την Κρήτη έχει αποδείξει πως αποτελεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν τον κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time ζώνης και τα όσα θα δείτε στο μέλλον αναμένεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «My TV», η αγωνία της για το αν ο Μαθιός βρεθεί στην φυλακή για τον φόνο του Στεφανή φαίνεται πως δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο για την ηρεμία της καθώς μια τυχαία συνάντηση θα φέρει τα πάνω κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια βόλτα της θα πέσει τυχαία πάνω στον γιο της τον Αστέρη, ο οποίος θα φιλήσει μπροστά της την κόρη των Βρουλάκηδων, την Αργυρώ.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα σοκάρει και θα κάνει έξαλλη την Καλλιόπη που δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο γιος της έχει συνάψει σχέση με μια από την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Η αντίδραση της αρχικά θα είναι να βρει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι προκειμένου να ηρεμήσει όμως λίγο αργότερα θα την δούμε να εισβάλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και να εκφράζει την οργή της.

Αυτή όμως η εξέλιξη δεν φαίνεται ικανή να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του ζευγαριού, με τον Αστέρη να ζητάει επίσημα το χέρι της Αργυρώς από τους δικούς της.

Η πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ θα είναι αυτή που θα βάλει τέλος στην βεντέτα των δύο οικογενειών.

Τέλος, το στημένο άλλοθι του Πέτρου φαίνεται να καταρρέει πριν δολοφονηθεί από τον Αστέρη, με την Σεμίνα να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, μπροστά από το δίλημμα να ζήσει τον έρωτα της μαζί του ή να το σκάσει προκειμένου να γλιτώσει.

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ