Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ

Επεισόδιο 70

Ο Χρήστος και η Κέλλυ αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον γάμο τους και κλείνουν ημερομηνία. Πολύ σύντομα όμως θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας τις κατηγορίες εναντίον του Στάθη. Η Μαρία, όσο θυμωμένη και να είναι με τον Αντώνη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ένοχος για τον φόνο του Αλέξανδρου, πολύ περισσότερο και της Νόρας κι έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (VIDEO)

Η Λουίζα παίρνει θετικές απαντήσεις για τη βιωσιμότητα του Ιταλικού Ομίλου που σκέφτεται να αγοράσει και αποφασίζει να το προχωρήσει, χωρίς να ξέρει ότι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα του Σπύρου. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να τα βρει και πάλι με τη Χριστίνα, αλλά αυτά που χωρίζουν τις οικογένειες τους, θα μπούνε ξανά εμπόδιο στη σχέση τους. Ο Μιχάλης βρίσκει έναν καινούργιο χώρο για να προχωρήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια κι η Έλενα χαίρεται, μέχρι που βλέπει το μήνυμα της Λουίζας στον Μιχάλη.
Η Λήδα, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Άλκης έχει σχέση με την Κορίνα, αποφασίζει να μην φύγει από το νησί, όπως εκείνος της ζητά, αλλά να μείνει και να τον διεκδικήσει. Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται, ξέροντας ότι θα αποκαλυφθούν μυστικά που θεωρούσε θαμμένα για χρόνια. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

67 ΕΔΩ

68 ΕΔΩ

69 ΕΔΩ 

71-72 ΕΔΩ

73-74 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ