Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ποιος έκλεψε τον θησαυρό;

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Γεμάτα αγωνία, ένταση και αποκαλύψεις είναι τα προσεχή επεισόδια στης δραματικής σειράς του MEGA, η Γη της Ελιάς. Οι Βρεττάκοι δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέμα του θησαυρού και βάζουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο στόχαστρό τους.

Πρόσφατα είδαμε τον Ιάκωβο, την Ιουλία, τη Μυρτάλη και τον Μάνο να διαπιστώνουν πως ο κρυμμένος θησαυρός έχει εξαφανιστεί. Έκτοτε, όλοι είναι ύποπτοι και οι ισορροπίες διαταράσσονται.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, οι Βρεττάκοι συγκεντρώνονται στο σπίτι του Ισίδωρου για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Ο μόνος που λείπει είναι ο Μάνος, καθώς δεν μπορεί να αποδεχθεί την ετεροθαλή αδελφή του και την απορρίπτει με κάθε τρόπο.

Μερικές μέρες μετά, ο Ισίδωρος επαναφέρει το θέμα της κλοπής του θησαυρού και όλες οι υποψίες στη Γη της Ελιάς πέφτουν πάνω στον Μάνο. Και αυτό επειδή ο νεαρός κρατάει μία διαφορετική στάση και συμπεριφορά απέναντι σε εκείνον αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Έτσι, τον ρωτάει ευθέως αν αυτός έκλεψε τον θησαυρό για να τον εκδικηθεί για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Ο Μάνος δίνει τελεσίγραφο πως δεν θα δεχτεί άλλη κατηγορία γι’ αυτό το θέμα.

 

Αργότερα ο Ισίδωρος καλεί και πάλι σε συγκέντρωση την οικογένεια και παρουσιάζει κάποια στοιχεία – υποψίες που έχει εναντίον του Μάνου. Έτσι και τα υπόλοιπα μέλη τον βάζουν στο στόχαστρο. Βέβαια, αν τελικά είναι ο Μάνος αυτό που έκλεψε τον θησαυρό από την οικογένεια του, είναι κάτι που θα το μάθουμε πολύ σύντομα στη Γη της Ελιάς.

Πηγή: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...