Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Νικηφόρος και Ρένα παντρεύονται

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 

Ο Πέτρος είναι πια στο στόχαστρο του Ντούνια, τον οποίο προσπάθησε να σκοτώσει για να εκδικηθεί τον χαμό του αδελφού του. Η αποτυχημένη όμως απόπειρα του γυρίζει μπούμερανγκ και από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον. Από την άλλη, η Ασημίνα έχει πια κουραστεί με αυτή την κατάσταση και παράλληλα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη βραδιά πάθους που πέρασε με τον Νικηφόρο.

Η ίδια προβληματίζεται για το κατά πόσο αποφάσισε σωστά να χωρίσει μαζί του και θέλει να κάνει προσπάθειες να τον κερδίσει ξανά και να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους. Ετσι πάει στο σπίτι του για να τον βρει και να μιλήσουν, αλλά εκεί βρίσκεται η Ρένα, η οποία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Νικηφόρο μέχρι τέλους με τις ευλογίες και της Μυρσίνης. «Με τον Νικηφόρο το πάμε σοβαρά και δεν σκοπεύω να τον χάσω, γι’ αυτό θα σε παρακαλέσω οι συναντήσεις σας να αφορούν μόνο το παιδί σας», της λέει η Ρένα, ενώ ο Κωνσταντής θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Ασημίνα φεύγει απογοητευμένη, ενώ η Ρένα ξεκαθαρίζει στον Νικηφόρο πως θέλει να παντρευτούν. Εκείνος την εκπλήσσει ευχάριστα: «Παντρευόμαστε! Κανόνισε να βρεθούμε με τους γονείς σου για να σε ζητήσω». Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα πως παντρεύονται με τη Ρένα και εκείνη καταρρακώνεται. Την επόμενη μέρα ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της, όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας, που χαλάει το ευχάριστο κλίμα.

 

Η Ρένα όμως δεν το αφήνει να περάσει έτσι αυτό και πάει να βρει τη Σταμίρη, της οποία τα λέει έξω από τα δόντια: «Γνωρίζω την αλήθεια για εσένα και τις αδελφές σου! Σκοτώσατε τον αδελφό του Νικηφόρου και ζητάς να είσαι ξανά μαζί του; Πιστεύεις ότι δεν θα σε βλέπει σαν τη φόνισσα του αδελφού του; Μείνε μακριά μας! Μη με κάνεις να αλλάξω συμπεριφορά, σου το ζητάω πολύ ευγενικά».

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121 Ο Ρέπανος απαιτεί απαντήσεις που ο Παύλος δεν θέλει να δώσει. Η Νεφέλη καταλήγει όμηρος...