Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Η Ρανά κυνηγάει Μελέκ και Ελίφ

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ELIF

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τη Μελέκ και την Ελίφ.

Αυτή τη φορά, εχθρός τους είναι η Ρανά, η οποία είναι αποφασισμένη να τις βρει πριν προλάβει να το κάνει η Ματσιντέ. Από την άλλη, η υγεία της τελευταίας επιδεινώνεται και φοβάται μήπως ξεχάσει την Ελίφ.

H Ρανά καταφέρνει να πάρει με το μέρος της τους άντρες του Ταρίκ και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να καταστρέφει τους Χακτανίρ και να τους πάρει την περιουσία. Γι’ αυτό τους δίνει εντολή να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να εντοπίσουν πού μένουν η Μελέκ και π Ελίφ. Πράγματι, οι άνθρωποι της Ρανά όσο περνούν οι μέρες αναζητούν την Ελίφ και τη μητέρα της και οι πληροφορίες τους τούς οδηγούν στην παλιά τους γειτονιά. Εκεί, συναντούν έναν άντρα που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το κοριτσάκι. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεντάτ.


O τελευταίος, θέλοντας και εκείνος να εκδικηθεί τη Μελέκ για την απόρριψή της προς το πρόσωπό του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση προς όφελος του. Εν τω μεταξύ, η υγεία της Ματσιντέ καθημερινά χειροτερεύει. O μεγαλύτερος φόβος της είναι μήπως ξεχάσει ποια είναι η Ελίφ και εύχεται να τη βρει πριν χάσει εντελώς τη μνήμη της. Τηλεφωνεί στον άνθρωπο που έχει προσλάβει για να εντοπίσει το κοριτσάκι και του ζητάει να προσπαθήσει να βιαστεί, καθώς δεν έχει πολύ χρόνο. Την ίδια ώρα, η Ρανά συναντάει τους άντρες της για να πάρει τις πληροφορίες από τον Σεντάτ. Η σκληρή στάση της τους τρομοκρατεί όλους, καθώς δείχνει αδίστακτη και αποφασισμένη να κατακτήσει όσα επιθυμεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Τις επόμενες μέρες, η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη αποκάλυψη. Μαθαίνει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα μητέρα της Ελίφ. Αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την πληροφορία και πλέον κυνηγάει μάνα και κόρη, καθώς δεν θέλει να τις βρει η Ματσιντέ και προλάβει και τους μεταβιβάσει την περιουσία της. Οι μέρες περνούν και η Ρανά βρίσκεται στα ίχνη της Ελίφ και της Μελέκ και διατάζει τους άντρες της να βρουν τη μικρή άμεσα και να την εξαφανίσουν.

 

Η Μελέκ και η Ελίφ είναι σε άμεσο κίνδυνο. Από την άλλη, π Ματσιντέ πηγαίνει να δει τον γιατρό της κρυφά από όλους. Η Κιγιμέτ, όμως, την ακολουθεί και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της ομολογήσει την αλήθεια για την αρρώστια της, αλλά η αδελφή της, η οποία έχει ένα σχέδιο στο μυαλό της, την πείθει να μην πει τίποτα στα παιδιά της προς το παρόν.

Πηγή:MYTV, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ