Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο του β κύκλου της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Η Αλεξάνδρα πιέζει την Αλίκη να ξεχάσει για πάντα το κοινό τους μυστικό και να μην προκαλέσει η ίδια την καταστροφή τους μιλώντας γι’ αυτό στον Δημήτρη.Ο Νικήτας αποφασίζει να μιλήσει στην Αθηνά για τις απειλές της Τζένης κι εκείνη του λέει ότι πρέπει να φύγει άμεσα από την πόλη… ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 (VIDEO)

Η Δάφνη ψάχνει να βρει τρόπο να φύγουν μακριά με το μωρό. Ο Χρήστος απογοητευμένος, είναι έτοιμος να σταματήσει να την ψάχνει, όταν μια κάμερα της πόλης την καταγράφει κι οι ελπίδες του να βρει το γιο του αναζωπυρώνονται.

Η Ελένη πλησιάζει τον Ιάσωνα κι εκείνος της ομολογεί το μυστικό του… Η Αλίκη τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι ο Δημήτρης βρήκε ένα δυνατό στοιχείο που θα τον οδηγήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Βολίδη..ΗΛΙΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

Σημειώση: Για να δείτε τα επεισόδια στο ΑΝΤ1web πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email ή Facebook κλπ. Για τα κινητά, όταν εισέλθετε στην ιστοσελίδα του καναλιού πρέπει να κατεβάσετε δωρεάν την mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

6 ΕΔΩ

7 ΕΔΩ

8 ΕΔΩ

9 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14-15 ΕΔΩ

16-17-18 ΕΔΩ

Για να μάθετε όλα τα νέα για τη σειρά πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα ΗΛΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ