Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Δημήτρης απειλεί και εκβιάζει την Αθηνά για λεφτά

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Όπως θα δούμε μεγάλες ανατροπές θα προκαλέσει η κρυφή προς το παρόν σχέση του Δημήτρη με την Άννα καθώς η νεαρή κοπέλα θέλει να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Αννα αποκαλύπτει τον δεσμό της στην Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Η Αννα βλέπει ότι ο Δημήτρης δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία για να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους που έχει προχωρήσει και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ετσι η κοπέλα εμφανίζεται στην Αθηνά, η οποία μένει έκπληκτη όταν τη βλέπει: «Τι συμβαίνει, Αννα; Εγινε κάτι σοβαρό;», τη ρωτάει.

Η Αννα λίγο διστακτική της απαντάει: «Οχι, μην ανησυχείτε. Μπορώ να περάσω; Ηθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα προσωπικό, που σας αφορά όμως», της λέει και χωρίς πολλά-πολλά της μιλά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη: «Δεν θα ερχόμουν σε σας, όμως βλέπω ότι ο Δημήτρης δεν έχει κάνει κανένα βήμα», ισχυρίζεται.

Η Αθηνά δείχνει χαλαρή, αλλά μέσα της βράζει: «Πήγαινε κοπέλα μου και μην ανησυχείς, θα του μιλήσω εγώ όπως πρέπει», την καθησυχάζει. Ωστόσο, φυσικά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και περιμένει τον Δημήτρη, τον οποίο μόλις αντικρίζει τον διώχνει από το σπίτι της: «Σήκω και ξεκουμπίσου από εδώ μέσα, τώρα», του φωνάζει. Παράλληλα όμως και ο Μάνος μαθαίνει ότι η Μαρίνα βγήκε για φαγητό με τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλος μαζί της.

Ο εκβιασμός του Δημήτρη στην Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Στο μεταξύ ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω, ούτε δείχνει τρομοκρατημένος απέναντι στη στάση της Αθηνάς. Αντίθετα, περνάει στην αντεπίθεση και εκβιάζει την Αθηνά: «Νομίζεις ότι έτσι απλά μπορείς να ξεμπερδέψεις μαζί μου; Κάνεις λάθος αν πιστεύεις ότι θα φύγω. Θα με πληρώσεις πρώτα. Θα μου τα σκάσεις χοντρά γιατί αλλιώς θα αποκαλύψω σε όλη τη Μάνη πως δεν είμαι γιoς σου», της ξεκαθαρίζει και η Αθηνά τρελαίνεται!

 

Η γυναίκα αρχίζει να φοβάται και προσπαθεί να τον κάνει να λογικευτεί, αλλά ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω στον στυγνό εκβιασμό του, με αποτέλεσμα η Αθηνά να βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο, ενώ ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με τον Ανέστη γιατί απέτυχε, για μια ακόμα φορά, να ολοκληρώσει τα δολοφονικά σχέδιά του και να σκοτώσει τη Μυρτάλη.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ