Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Αυτός κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες ηλικιωμένων

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο MEGA.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες ηλικιωμένων

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης που τη φέρνουν σταθερά στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κοινοί.

Ήδη έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνονται πολλές παράλληλες ιστορίες όπως κάνει αριστοτεχνικά  στα έργα της η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου. Ένα από τα θέματα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και προκαλεί μέχρι στιγμής απορίες είναι τι συμβαίνει με τις απανωτές δολοφονίες ανήμπορων ηλικιωμένων που βρίσκονται νεκροί, δήθεν από ανακοπή.

Ποιος όμως κρύβεται από πίσω;

Η αποκάλυψη θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη καθώς ουδείς περίμενε κάτι τέτοιο με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο Ισίδωρος και ο Στέφανος καταθέτουν ένορκα στον συμβολαιογράφο για τη Μυρτάλη. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου, ο οποίος τον καλοβλέπει για γαμπρό, χωρίς, όμως, να ξέρει τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή της Ιουλίας.

Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτεί ο συμβολαιογράφος στο γραφείο του. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler

Όπως θα δούμε ο  Κωνσταντίνος δίνει εντολή στη Σωτηρία να προχωρήσει σε μια ακόμα εκτέλεση ηλικιωμένου.

 

Μάλιστα στη συνέχεια της σειράς θα δούμε πως ο αδίστακτός συμβολαιογράφος δεν θα διστάσει να βγάλει και την ίδια από τη μέση.

Ωστόσο στο κύκλωμα εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο που κανείς δεν φαντάζεται…

Ποιος είναι ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος τον οποίο υποδύεται στη σειρά ο Μάξιμος Μουμούρης

Προσωπικός φίλος του Ιπποκράτη Βρεττάκου, συμβολαιογράφος, ο εξ απορρήτων της οικογένειας. Άνθρωπος με άκρες και μεγάλη επιρροή. Παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει και πολλές αντιπάθειες. Είναι σκληρός και απόλυτος. Γοητευμένος, εδώ και χρόνια, από την Αθηνά, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, θα βρει την ευκαιρία να την πολιορκήσει στενά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Άννα αποκαλύπτει στην Αθηνά τη σχέση της με το Δημήτρη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ