Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ που θα βλέπουμε στον ALPHA από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1 ΕΔΩ

Επεισόδιο 1

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα παρουσιάζει την επιτυχημένη της εκπομπή «Family Bonding», σε κανάλι της ομογένειας στην Αμερική. Οι συνεργάτες της, προκειμένου να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά της, φέρνουν καλεσμένη τη…μισητή πεθερά της από την Ελλάδα. Μετά από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπολύει εναντίον της στον αέρα της εκπομπής η «πεθερούλα» της, αλλά και την πλεκτάνη της αρχισυντάκτριάς της, το συμβόλαιό της ακυρώνεται κι αναγκάζεται να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα έχοντας χάσει φήμη, δόξα και χρήματα. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3


Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, τα παιδιά της, που διευθύνουν την κατασκευαστική εταιρεία του μακαρίτη του πατέρα τους, βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έστησε εναντίον τους ο Θωμάς Παπαπέτρου. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Δημήτρης, ο μεγάλος έpωτας της Ρωξάνης, είναι ήδη πέντε χρόνια σε σχέση, με την καλύτερή της φίλη την Έλλη, κάτι που και οι δυο απέφυγαν τεχνηέντως να της πουν.

Επεισόδιο 2

Η Ρωξάνη, φτάνοντας στην Ελλάδα, αποφασίζει να επισκεφθεί πρώτα την κολλητή της, Έλλη. Η Έλλη που εκείνη την ώρα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο σπίτι της, προλαβαίνει να τον φυγαδεύσει λίγο πριν εισβάλλει μέσα η Ρωξάνη. Χωρίς η Έλλη να βρει το κουράγιο να της πει τι συμβαίνει, την πάει στην Αρμέκο, όπου η Ρωξάνη με έκπληξη διαπιστώνει τι πραγματικά συμβαίνει στην εταιρία. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Στο μεταξύ, τα παιδιά της αφού κατηγορούν το ένα το άλλο για τους λόγους που τους οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, μετακομίζουν στην οικογενειακή βίλλα στη Βούλα και καταλήγουν ότι μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία τους είναι η μητέρα τους. Στην προσπάθειά τους να την καλοπιάσουν, της ετοιμάζουν online surprise party για τα γενέθλιά της. Η Ρωξάνη όμως, φροντίζει να τους κάνει μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Επεισόδιο 3

Η Ρωξάνη απαιτεί να μάθει τι έχει συμβεί με την εταιρεία και αποφασίζει να βοηθήσει τα παιδιά της να ορθοποδήσουν μόνο όμως αν δεχτούν τους όρους της. Αυτοί οι όροι θα προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις των παιδιών, ενώ θα κάνουν έξαλλες την Τζοβάνα και την Νάντια. Θα πρέπει όλοι να πάρουν μια μεγάλη απόφαση.

 

Εν τω μεταξύ, στην εταιρία οι υπάλληλοι έχουν ξεσηκωθεί κατά των μειώσεων και των περικοπών. Η Γεσθημανή και η Έλλη προσπαθούν να πείσουν τη Νικόλ να μην καλέσει τη Ρωξάνη, ως νέο της αφεντικό στην ΑΡΜΕΚΟ, στο πάρτι των γενεθλίων της, ενώ ο Δημήτρης θέλει να είναι ειλικρινής με την κόρη του. Ο Θωμάς καταστρώνει ύπουλα σχέδια για να «κλέψει» έναν σημαντικό πελάτη από την ΑΡΜΕΚΟ, στα οποία αναγκάζει να συμμετάσχουν παρά την θέλησή τους και ο γιος του ο Βασίλης με το Δημήτρη.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ