Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 2 έως 8/8/2021

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 2 ως 8/8/2021

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 2 ως 8 Αυγούστου 2021;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η βδομάδα έχει μια δυσκολία που μπορεί να είναι έντονη και αφορά τις σχέσεις, τη Σχέση και τις συνεργασίες σου. Τις μέρες αυτές μπορείς να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που θα ακούς και ενδεχομένως θα βλέπεις και λίγες μέρες αργότερα όλα θα έρθουν σε ισορροπία. Προς τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Αλλά σύντομα το πλανητικό σκηνικό σπεύδει να διορθώσει τις καταστάσεις και να σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Και φυσικά όλα αυτά δεν θα τα κάνει μόνο του, θα βοηθήσει κι εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, οι μέρες αυτές μπορεί να είναι ενοχλητικές για όλους. Πολλές οι εξελίξεις ακόμη και σε κοινωνικό και διπλωματικό επίπεδο, και αρκετή η ένταση και οι δυσκολίες. Οι εκκρεμότητες που αφήνεις να υπάρχουν μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η επικοινωνία στη δουλειά ίσως να είναι δύσκολη και οποιαδήποτε πρόταση αυτές τις μέρες θα πρέπει να την εξετάσεις προσεκτικά. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως το κλίμα καλυτερεύει και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Επίσης, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε συνεργασία ή μακρόχρονη σχέση. Ευτυχώς που μετά την μπόρα θα βγει εγγυημένα το ουράνιο τόξο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, οι μέρες αφορούν μια ερωτική σχέση με την οποία φαίνεται ότι κάτι δεν καταλαβαίνεις ή εσύ ή το άλλο μέλος της σχέσης και τα πράγματα δυσκολεύουν. Η ατμόσφαιρα είναι έντονη και είναι εύκολο να γίνει κάποιο μπέρδεμα, ίσως και να εμπλέκεται ένα φιλικό πρόσωπο στην όλη κατάσταση. Ένα άλλο σενάριο είναι μια σχέση που είναι κάτι ανάμεσα σε αισθηματική και φιλική να είναι το πρόβλημα, πολλές φορές αυτός ο συνδυασμός δεν είναι και ο καλύτερος. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως το κλίμα βελτιώνεται. Κάποιες προσπάθειες που έχεις κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται ότι ανταμείβονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ καλή προς το τέλος της, αλλά στην αρχή της είναι πιθανό να έχει τις δυσκολίες της. Η δυσκολία αφορά μια επαγγελματική συνεργασία ενδεχομένως, ίσως η ασυνεννοησία να είναι αρκετή για να επηρεαστεί και η διάθεσή σου. Αυτές τις μέρες θέλουν αρκετή προσοχή με την επικοινωνία σου με τους άλλους και καλό θα ήταν να εξετάζεις οποιαδήποτε συμφωνία εξονυχιστικά. Σύντομα όμως τα πράγματα διορθώνονται, η εύνοια πέφτει και στα επαγγελματικά σου και στην αισθηματική σου ζωή και μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται σημαντικές θετικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ
Λέων, η εβδομάδα είναι δύσκολη για όλους και φαίνεται ότι στο ξεκίνημά της οι σχέσεις διαταράσσονται και οι συνεργασίες έχουν και τις δύσκολες στιγμές τους. Είναι πιθανό επίσης να έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα που αφορά τα αδέρφια σου, αν έχεις. Όπως και να έχει, αυτή τη βδομάδα πρέπει να είσαι αρκετά ζεν και να μην απαντάς σε προκλήσεις. Από το τέλος της και μετά ξεκινάει μια πολύ καλύτερη περίοδος, η οποία επιφυλάσσει σχέσεις και συνεργασίες από το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές και γενικότερα διεύρυνση οριζόντων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η εβδομάδα φέρνει εντάσεις και αλλαγές προγραμμάτων και ίσως μια αγωνία σε σχέση με ένα οικονομικό θέμα. Όσο δύσκολες και αν είναι αυτές οι μέρες, το αποτέλεσμα θα είναι τελικά να κινητοποιηθείς και να έρθουν ευκαιρίες μπροστά σου για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αυξήσεις τις πιθανότητες για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον. Από εκεί και μετά ενδιαφέρον αποκτάνε τα κοινά οικονομικά που έχεις με τους άλλους, ενώ φαίνεται ότι σε παίρνει και να διαπραγματευτείς, και να ρυθμίσεις ενδεχόμενα χρέη, κλπ. Είναι πιθανή και μια νέα συνεργασία ή γνωριμία που θα έχει το στοιχείο της σταθερότητας.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, μπορεί να ολοκληρώνεται μια δύσκολη περίοδος και κάπως να σου έρχονται όλα μαζεμένα τελευταία, αλλά αυτό γίνεται για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά με τους καλύτερους οιωνούς. Μην χάνεις το κουράγιο σου με αυτήν την περίοδο που φέρνει ένταση και μελαγχολικές σκέψεις, προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις εύνοια στους περισσότερους τομείς, στις συνεργασίες, τα οικονομικά, ενώ θα νιώθεις και καλύτερα. Απελευθέρωσε το μυαλό σου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω – κυρίως την αγωνία για το μέλλον- και εστίασε περισσότερο σε αυτό που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή. Και κάτι άλλο, προσπάθησε να είσαι συνεπής, υποχρεώσεις, προθεσμίες και εκκρεμότητες που σε βαραίνουν εδώ και καιρό πρέπει να είναι στο μυαλό σου και να αποδεσμευτείς από αυτές το συντομότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, είναι πιθανό αυτή η εβδομάδα να φέρνει κάποιες εντάσεις – όλοι είναι κάπως τρελαμένοι αυτές τις μέρες- οι οποίες να επιβαρύνουν τη διάθεσή σου. Από την άλλη ίσως έρχονται στην επιφάνεια κάποια θέματα από το παρελθόν που πρέπει να λύσεις και να ξεμπερδεύεις μια και καλή. Σύντομα η κατάσταση βελτιώνεται κατά πολύ και τα νέα είναι καλά για την υγεία, την εργασία αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις το ενδεχόμενο περισσότερο ρεαλιστικών σχέσεων, με πραγματική αγάπη και διάρκεια και όχι τόσο τις ελαφρώς εξωπραγματικές σχέσεις μυστηρίου, πάθους ή τις σχέσεις που γίνονται μόνο και μόνο για να αποδείξουμε κάτι στον εαυτό μας. Αυτό που μετράει είναι να υπάρχει σύμπνοια, τότε σχεδόν τα πάντα γίνονται από μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ενδέχεται να σε απασχολεί αυτές τις μέρες ένα θέμα που έχει να κάνει με μια φιλική σχέση ή μία αισθηματική, Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις έξοδα και διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες. Γενικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δρας προσεκτικά και επιφυλακτικά. Από κει και πέρα η κατάσταση αλλάζει σταδιακά και οι αλλαγές αφορούν κυρίως την αισθηματική σου ζωή. Ίσως αυτήν την περίοδο να έρθει και η αφορμή για μια νέα αρχή, και να λειτουργήσει με τρόπο άμεσο και κάπως σαν απότομο σπρώξιμο προς τα μπρος.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το πρώτο μισό της βδομάδας είναι πιθανό να έχει κάποιες δυσκολίες που αφορούν ένα επαγγελματικό θέμα, ή μια περίεργη κατάσταση μεταξύ δουλειάς και σπιτιού. Κάποιος από τους δύο πιθανόν να ζητάει περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις, αλλά ψυχραιμία, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά. Ξαφνικά, οι οικογενειακές σχέσεις εξομαλύνονται ή αρχίζεις να νιώθεις πλέον ασφαλής και σίγουρος για τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις. Αν σκέφτεσαι να συνεργαστείς με οικογενειακό πρόσωπο, σύντομα θα γίνει ξεκάθαρο αν μπορείς να το κάνει ή όχι και είναι πολύ πιθανό να μπορείς. Επίσης, προς τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να έχεις μια ιδέα για μια ελεύθερη συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή φέρνει ένταση η οποία όμως δεν θα κρατήσει πολύ. Ίσως σε απασχολήσει ένα θέμα που αφορά το εξωτερικό, ένα ταξίδι, έναν στόχο ή κάτι που σχετίζεται με την εκπαίδευση. Ό, τι και να είναι αυτό όμως, κοίτα όλη την εικόνα και θυμήσου ότι προς το τέλος της εβδομάδας βελτιώνονται κάπως και η κατάσταση και η διάθεση. Επίσης, φαίνεται ότι κάτι θετικό πάει να σταθεροποιηθεί στον επαγγελματικό ή οικονομικό τομέα, με αρκετή προσπάθεια από τη μεριά σου όμως.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, ίσως αυτές τις μέρες να αγχώνεσαι με ένα οικονομικό ζήτημα ή με ένα σημαντικό ποσό που πρέπει να ξοδέψεις. Είναι λογικό, αλλά έχε υπόψη σου ότι η απογοήτευση γρήγορα θα εξουδετερωθεί, και αυτό γιατί προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα στον οικονομικό τομέα φαίνονται πολύ θετικά και σύντομα θα το διαπιστώσεις αυτό. Υπάρχει και το ενδεχόμενο συνεργασίας με εξωτερικό, ενός ταξιδιού ή μιας νέας σχέσης, πιθανώς με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Συμβουλές για τις τρεις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Μην δίνεις σημασία σε αυτά που ακούς, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, μην κάνεις καμία ακριβή αγορά και μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Από τον Γιώργο Σαλαμά – gsalamas@yahoo.com – facebook.com/gsalamas – twitter.com/gsalamas

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...