Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Survivor: Ασημακόπουλος και Κόρομι «καταγγέλλουν» στημένα σκηνικά

To Survivor ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα, όμως μεγάλο ντόρο αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις των Κόρομι και Ασημακόπουλου.

Ο Γιώργος Κόρομι όμως έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, που θα προκαλέσουν ντόρο τις οποίες επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως τα σκετς που έκαναν, μετά την αποχώρηση του Τριντάφυλλου, δεν ήταν δική τους… έμπνευση.

Αντίθετα τους το ζήτησε η παραγωγή, προφανώς για να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης. Όσα είπε ο Κόρο, τα επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, ενώ προέβη και σε άλλη αποκάλυψη.

Ισχυρίστηκε πως εκτός από το σκετς που ήταν… στημένο, να βγάλουν τα μαγιό τους και να κολυμπήσουν γυμνοί και αυτό ήταν μετά από παρότρυνση της παραγωγής.

Χαρακτηριστικά τόνισε ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης: «Κάποια ήταν σεναριακά. Ήταν όντως της παραγωγής κάποια πράγματα, όπως αυτό που έγινε με τον Τριαντάφυλλο. Δεν μπορούσα να δώσω την παραγωγή αλλά τώρα είδα τον Κόρομι που το έκανε.

Και το άλλο επίσης ήταν στημένο με τον γυμνισμό. Εμείς θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε με το σώμα μας και αυτοί το βγάλανε γυμνισμό».

 

Πηγή: sportime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ