Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Ερμής στον Λέοντα έως 12 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 28 Ιουλίου, ο Ερμής εισέρχεται στο παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα και θα μας επηρεάζει ως τις 12 Αυγούστου 2021. Με τον Ερμή στο Λέοντα, γινόμαστε ενθουσιώδεις στην προσπάθειά μας για τη γνώση. Είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μάθησης που έχουμε και η μάθηση είναι τώρα διασκεδαστική. Μπορεί να έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Όταν μιλάμε, εκπέμπουμε εξουσία αλλά αγνοούμε τις λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοί στο να προωθήσουμε τις ιδέες μας και έχουμε υπερηφάνεια στις πεποιθήσεις μας, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι ιδεαλιστικές. Έχουμε μια ιδιαίτερη επιθυμία να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας.

Ερμής στο Λέοντα: Μίλησε μου για έρωτα και πάθος!

Εκφραζόμαστε με πάθος, ακόμα και με δράμα. Γινόμαστε ενθουσιώδεις ομιλητές και περνάμε το μήνυμά μας με ζήλο, στυλ και ζεστασιά. Όταν ο Ερμής εκφράζεται μέσα από ζώδιο της Φωτιάς, στο Λέοντα, το αποτέλεσμα είναι ένα μυαλό που φλέγεται από πάθος. Ενεργοποιούμε μια ιδέα και την μεταδίδουμε με λόγια που εμπνέουν τους άλλους. Καθηλώνουμε τους άλλους με τα λόγια, υπερέχουμε στη δημόσια ομιλία και γνωρίζουμε πώς να κερδίσουμε τις καρδιές των άλλων. Το χιούμορ και τα λεκτικά πειράγματα είναι η βάση του ύφους της επικοινωνίας μας.

Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και καθίσταται εύκολο για μας να κάνουμε νέους φίλους. Μπορεί όμως να δημιουργήσουμε διαφωνίες, ειδικά αν θεωρήσουμε ότι οι άλλοι μας κάνουν ανάκριση. Η υπερηφάνειά μας μπορεί να τραυματιστεί, αν δεν γίνει αποδεκτή μια ιδέα μας. Θέλουμε και πρέπει να αναγνωριστούμε για τη μοναδικότητα των ιδεών μας. Γινόμαστε πολύ καλοί αφηγητές σε δραματικές ιστορίες, δεν είμαστε βαρετοί και συνήθως έχουμε να πούμε μια αστεία ιστορία.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Ερμής στον Λέοντα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο Λέοντα στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

 

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και μπορεί να έχετε πολλά φλερτ, που όμως δύσκολα θα καταλήξουν σε μια σταθερή σχέση. Θα έχετε, επίσης, την ικανότητα να φέρετε εις πέρας μια σκληρή δουλειά και με το εφευρετικό μυαλό σας, μπορείτε να αναπτύξετε ένα δημιουργικό έργο. Τώρα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στη σχέση σας, συζητώντας το ζήτημα που σας απασχολεί με αρμονικό τρόπο. Αν είστε καλλιτέχνης, συγγραφέας ή καθηγητής, αυτή η θέση του Ερμή σας ευνοεί. Δεν θα μπορείτε τώρα να λειτουργείτε καλά, αν σας πιέζουν και θέλετε να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην έκφρασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, νιώθετε μια μεγάλη αγάπη για το σπίτι και την οικογένειά σας και γενικά θέλετε να βρίσκεστε σε ένα οικείο περιβάλλον. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας κάνει ένα ταξίδι ή βρεθείτε με άτομα από την παιδική σας ηλικία και τα χρόνια του σχολείου. Ίσως να σκέφτεστε ακόμα να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα από το περιβάλλον σας, ακόμα και να πάτε σε άλλο σπίτι ή άλλη πόλη. Η ζωή σας μέσα στο σπίτι έχει έντονες συνομιλίες αλλά και ευχάριστη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Έχετε μια πολύ ιδιωτική ζωή και δεν θα εκφράζετε τώρα τον τρόπο σκέψης σας. Οι ιδέες σας είναι διαισθητικές αλλά στερούνται ρεαλισμού και πρακτικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, προβάλλετε τις διανοητικές σας ικανότητες και με το ευέλικτο μυαλό σας και την ανοιχτόμυαλη διάθεσή σας, μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε. Έχετε τώρα περισσότερο νεανική διάθεση, πρόθυμοι να προσεγγίσετε τη ζωή με ανάλαφρο πνεύμα. Αν είστε συγγραφέας, σκηνοθέτης, φωτογράφος, γραφίστας, γραμματέας, καθηγητής ή δάσκαλος, θα έχετε νέες ιδέες και έμπνευση. Υπάρχει η δυνατότητα για ένα σύντομο ταξίδι ή να μετακινείστε από τη μια πόλη στην άλλη. Θα έχετε την τάση να κινείστε πολύ ή ακόμα να μιλάτε με τους άλλους περισσότερο από το συνηθισμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, κάνετε προσπάθειες για τη βελτίωση των οικονομικών σας πόρων και έχετε τη δύναμη του μυαλού σας για να πετύχετε. Έχετε τώρα πνευματική ευστροφία, γράφοντας ή μιλώντας. Είστε τώρα περισσότερο αισθησιακοί και δείχνετε ένα έντονο ενδιαφέρον για το φλερτ ή το σεξ, με μια τάση να προσελκύετε περισσότερα από ένα άτομα τη φορά. Ίσως κάποιο νεότερο άτομο, γίνει ισχυρός πόλος έλξης. Είστε τώρα πρόθυμοι να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα και με το εφευρετικό μυαλό σας, βρίσκετε τους τρόπους. Τώρα τείνετε να είστε λιγότερο ανοικτοί προς τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θέλετε να επικοινωνήσετε και είστε σωματικά δραστήριοι, αγαπώντας την κίνηση, το παιχνίδι και τη δράση. Προσέξτε μη γίνετε ανταγωνιστικοί στην προσπάθειά σας να προβάλλετε τις ιδέες σας. Αναλαμβάνετε αρκετές δραστηριότητες, θέλετε να κάνετε ό, τι σας αρέσει και αν νιώσετε ότι υπόκειστε σε άδικη μεταχείριση, δεν θα διστάσετε να μιλήσετε ευθέως. Τώρα θέλετε να μιλάτε για τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας περισσότερο από το συνηθισμένο ή μπορεί να στραφείτε προς τη γραφή, τη φωτογραφία ή την τέχνη. Βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις που χρειάζονται για να εκφραστείτε και σας έρχονται εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, αποφύγετε την έμμονη σκέψη και προστατεύστε τον εαυτό σας από τις επεμβατικές σκέψεις των άλλων. Ίσως τώρα να είστε λιγότερο εγωιστές, καθώς ασχολείστε με τις πιέσεις και τα τραύματα του παρελθόντος. Θα είστε επιφυλακτικοί και δεν θα εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να κρύψετε ακόμη και τις αποφάσεις σας και τις ιδέες σας, προσπαθώντας να δείξετε στους άλλους ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είστε. Θα είστε τώρα περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, προσπαθώντας να βοηθήσετε κάποιον που σας έχει ανάγκη.

 

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα νιώθετε χαρούμενοι από ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών προσκλήσεων. Θα συναντήσετε πολλούς νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείτε τις απόψεις σας, και θα αντιμετωπίζετε τις δύσκολες καταστάσεις αισιόδοξα και ανάλαφρα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο μυαλό σας αλλά το πιο σημαντικό από όλα θα είναι η επικοινωνία, πώς θα μιλήσετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τι είναι σωστό να πείτε και τι δεν είναι. Σας αρέσει να είστε με τους άλλους για να μάθετε τι σκέφτονται. Τώρα δεν έχει τόση σημασία για σας να ακολουθήσετε τους κανόνες, λέτε άφοβα τη γνώμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα μετράτε στους άλλους και θα σας θαυμάζουν. Θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ή μπορεί να αποκτήσετε νέες συνήθειες. Θα δουλεύετε με οργάνωση και πειθαρχία και θα ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της εργασίας σας. Προσέξτε τις πολλές ώρες εργασίας, διότι θα νιώσετε εξαντλημένοι και δεν θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις διανοητικές σας ικανότητες. Θα είστε τώρα περισσότερο ευφυείς από το συνηθισμένο και έξυπνοι στα λόγια, με αποτέλεσμα να διασκεδάζετε την παρέα σας. Τώρα δεν θα θέλετε να είστε μόνοι σας και θα προτιμούσατε να περιβάλλεστε από ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα έχετε μεγάλη ανοδική πορεία καθώς θα υπάρχει μέσα σας η επιθυμία για κάτι καλύτερο, και ποτέ δεν θα σκέφτεστε κάτι κακό. Όποιες και αν είναι οι καταιγίδες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας, καταφέρνετε να προσγειώνεστε σε σταθερό έδαφος. Θα έχετε μεγάλη δύναμη στα λόγια και πειθώ και μια διανοητική ανησυχία για τη γνώση και την αποκόμιση εμπειριών, που προκύπτουν όταν ταξιδεύετε σε μακρινούς τόπους. Ίσως ολοκληρώσετε κάποια μεγάλη μελέτη ή μια έρευνα. Τώρα θα θέλετε να είστε ο ταξιδιώτης, ο εξερευνητής. Ίσως να αναζητήσετε φιλίες με άτομα που ζουν μακριά σας.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα ενδιαφέρεστε για τα χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους και θα είστε ικανοί με το λόγο σας, να πάρετε ό, τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Ίσως να ασχοληθείτε με μια κληρονομιά ή ακόμα και με τη σεξουαλική σας ζωή. Θα έχετε δυσπιστία στη σχέση σας κι αν είστε μόνοι, θα αναρωτιέστε ποια είναι η σωστή επιλογή. Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα το οποίο ενέχει κινδύνους ή σε συνεργασία με τους άλλους να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία από κοινού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, αναζητάτε λιγότερο συναισθηματικό και περισσότερο επικοινωνιακό περιεχόμενο στη σχέση σας κι αν είστε μόνοι, αποφεύγετε τις υπερβολικά εξαρτώμενες σχέσεις και την οικειότητα. Μπορεί να έχετε κέρδη μέσω κάποιου συνεργάτη σας. Ίσως να θέλετε να μιλήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό μέλλον της σχέσης σας και τώρα μπορείτε να εναρμονίσετε τις ανάγκες τις δικές σας και του συντρόφου σας, συναισθηματικές και διανοητικές. Θα δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους γενικά και θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε. Ίσως κάνετε διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, έχετε την ικανότητα να αποφύγετε τις εντάσεις στην εργασία σας και να κάνετε νέα σχέδια με το αναλυτικό μυαλό σας. Θα έχετε ανάγκη από κάποια χαλάρωση η οποία σας είναι απαραίτητη για να εργαστείτε καλύτερα. Τώρα μπορεί να σας ζητηθεί να εξυπηρετήσετε κάποια άτομα ή να κάνετε χάρες. Σκέφτεστε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή και πώς να αισθάνεστε συναισθηματικά πιο άνετα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας βελτιώνονται και μαζί εργάζεστε για την επίλυση των προβλημάτων, καθώς η συμβολή τους είναι αναγκαία. Προσέξτε την υπερβολική εργασία, καθώς θα σας οδηγήσει σε νεύρα και εξάντληση.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ